Povezane vesti
Ostrvo ponovo bruji o VAR, Sterling u neverici: Ova stvar će me ubiti
Večernje novosti 24.11.2019
Srećan sam što sam popravio rekord poništenih golova posle VAR... Prokletstvo, ova stvar će me ubiti – pola u šali, pola veoma ozbiljno poručio je napadač Sitija. Fudbaleri Mančester sitija savladali su u subotu, u derbiju 13. kola Premijer… »
Čelsi nije uspeo: Mančester siti pobedio "plavce", "građani" zadržali korak sa Liverpulom
Sportal blic 23.11.2019
Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su Čelsi na svom terenu u derbiju 13. kola Premijer lige posle preokreta sa 2:1 (2:1) i time se vratili na pobednički kolosek nakon poraza od Liverpula u prethodnom kolu. Sa druge strane Čelsi je prekinuo niz od… »
Preokret Sitija za pobedu nad Čelsijem
Večernje novosti 23.11.2019
Londonski tim je poveo na “Etihadu” golom Kantea u 21. minutu, ali su “građani” već do kraja prvog poluvremena uspeli da preokrenu rezultati upišu važan trijumf. Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras Čelsi sa 2:1, u 13. kolu… »
Vesti dana »
"Drago mi je što izgledaš lepo sa tim štipaljkama, dok naš grad gori": Stanovnici besni, šta to uradi čoveče?!
Mondo pre 56 minutajoš 65 povezanih
Penzioneri od danas preko Fonda PIO mogu da se prijave za oporavak u banjama
Pressek pre 2 satajoš 19 povezanih
"Ovo ću ti staviti na grob, a ti čitaj": Ćerka Milorada Milinkovića rasplakala okupljene, a ocu jedno čvrsto obećala
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
BiH uputila protestno pismo Srbiji zbog dolaska najviših zvaničnika na Dan RS
Danas pre 39 minutajoš 13 povezanih