Povezane vesti
Trinkijeri posle poraza u Podgorici: Preterao sam, tehnička nije odlučila pobednika
Večernje novosti 24.11.2019
Trener Partizana Andrea Trinkijeri je istakao da dešavanja u poslednjem minutu i sudijske odluke nisu odlučili pobednika u Podgorici. TRENER Partizana Andrea Trinkijeri je istakao da dešavanja u poslednjem minutu i sudijske odluke nisu odlučili pobednika… »
Trinkijeri na konferenciji nakon isključenja: "Nećeš me isprovocirati, preterao sam, a sudije su..."
Sportal blic 24.11.2019
Košarkaši izgubili su u Podgorici derbi 8. kola od , a trener crno-belih nije želeo da komentariše suđenje. - U sportu se moraju prihvatiti porazi. Žao mi je jer mislim da smo spakovali pametnu utakmicu. Koštalo nas je što nikada nismo mogli da pogodimo… »
Vesti dana »
Kijev napao teretne brodove u Azovskom moru, eksplodirao dron u Rumuniji
BBC News pre 4 satijoš 45 povezanih
Samit EU-Zapadni Balkan u Tivtu: Fond der Lajen pozvala region da iskoristi zamah za proširenje Unije
Insajder pre 1 danjoš 125 povezanih
Igramo za trofej i uživanje: Aleksandra Krunić srećna posle novog plasmana u finale ženskog dubla Rolan Garosa sa Anom Danilinom
Večernje novosti pre 2 satajoš 33 povezane
Zverev oduševljen protivnikom u finalu Rolan Garosa: "On je dobar momak, ima dobro srce, ekstremno je smešan"
Telegraf pre 4 satijoš 28 povezanih