Povezane vesti
Vučić: Ne plašim se, jer Srbija napreduje i to se golim okom vidi; Nikada nisam obrukao svoju zemlju
Večernje novosti 26.11.2019
Zluradi komentari su me samo podstakli da se još više borim i radim još više za Srbiju, kaže Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u svakom svom nastupu uvek bio vrlo profesionalan i da je uveren da nikada nije obrukao zemlju… »
Vučić: Predložiću digitalizaciju svih doktorata
Blic 26.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi, da su ga mnogi svetski lideri poslednjih dana zvali i pružili mu podršku da što pre ozdravi i nastavi da se bori za Srbiju. - Zvao me je Makron… »
Vesti dana »
Biseri, svadbeni poklon i igračka kosilica: Šta su zatekli ljudi u Los Anđelesu u spaljenim domovima
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane
Jokić kao na igrici, niko mu ništa ne može: Pogledajte njegove najbolje poteze za novi tripl-dabl u NBA ligi
Mondo pre 57 minutajoš 24 povezane
Vučić i Verma o sledećim koracima nakon uvođenja sankcija NIS-u: "Mi nećemo da otmemo ništa"
Euronews pre 51 minutajoš 20 povezanih
Bajden kaže da je Putin u lošem položaju oko Ukrajine, posle uvođenja novih sankcija
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Novak Đoković saznao kad izlazi na teren: Prvi meč na Australijan Openu igraće u 9 ujutru
Euronews pre 2 satajoš 11 povezanih