Povezane vesti
Vučić: Ne plašim se, jer Srbija napreduje i to se golim okom vidi; Nikada nisam obrukao svoju zemlju
Večernje novosti 26.11.2019
Zluradi komentari su me samo podstakli da se još više borim i radim još više za Srbiju, kaže Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u svakom svom nastupu uvek bio vrlo profesionalan i da je uveren da nikada nije obrukao zemlju koju… »
Vučić: Predložiću digitalizaciju svih doktorata
Blic 26.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi, da su ga mnogi svetski lideri poslednjih dana zvali i pružili mu podršku da što pre ozdravi i nastavi da se bori za Srbiju. - Zvao me je Makron, posle mi je… »
Vesti dana »

UŽIVO Protesti i blokade širom Srbije: Žandarmerija na Zelenom vencu, skup podrške Biljani Stojković, u Užicu uhapšen advokat
Danas pre 1 satjoš 31 povezana

(Mapa) u naredna 2 sata stižu pljuskovi sa grmljavinom! Ovaj deo Srbije je na udaru, RHMZ izdao upozorenje: Imaćemo dva prodora hladnog vazduha u jednom danu
Blic pre 2 satajoš 48 povezanih

Vanredna situacija u delu Novog Pazara, angažovani privatnici na gašenju požara na deponiji
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih

Ministarstvo odbrane u Moskvi: Ruske protivvazdušne snage uništile 91 dron Ukrajine
NIN pre 50 minutajoš 19 povezanih

Najmanje 82 ljudi je poginulo u bujičnim poplavama u Teksasu, više od 40 se vodi kao nestalo
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane