Povezane vesti
Dragana Mirković o estetskim korekcijama: Toni mi ne da da ih smanjim!
Mondo 28.11.2019
Pevačica bi se izmirila sa koleginicom, pod jednim uslovom! Pevačica bi se izmirila sa koleginicom, pod jednim uslovom! Dragana Mirković nije sa svim kolegama sa estrade u dobrim odnosima, ali ističe da bi im rado oprostila uvrede kad bi oni bili spremni… »
Dragana Mirković otkrila šta bi promenila na sebi, i kakve estetske korekcije bi odradila!
Alo 28.11.2019
Seki ću pružiti ruku pomirenja! Jedna od najvećih balkanskih zvezda Dragana Mirković kaže za sebe da je srećna žena. Zahvalna je bogu na svemu što ima, a pre svega na zdravoj porodici. Ipak, postoje neki ljudi s kojima nije u dobrim odnosima i kojima bi… »
Vesti dana »
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 2 satajoš 111 povezana
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 37 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 8 satijoš 10 povezanih
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 6 satijoš 33 povezane