Повезане вести

Вучић: Фотографија смишљено узета, жао ми је што су повукли насловну страну

Вучић: Фотографија смишљено узета, жао ми је што су повукли насловну страну

Н1 Инфо 29.11.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је фотографија на насловној страни недељника НИН смишљено узета, али да му је жао што су власници немачко-швајцарске компаније повукли насловну страну. Извор: ТВ Пинк "Жао ми је… »
Јовановић: Фотографија на насловној страни НИН политичка услуга Вучићу

Јовановић: Фотографија на насловној страни НИН политичка услуга Вучићу

РТВ 29.11.2019
БЕОГРАД - Избором фотографије за насловну страну, НИН је учинио политичку услугу Александру Вучићу, каже лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић и додаје да је исте "политичке услуге" Вучић добио и када је завршио у болници, после… »
Вучић оптужио Ђиласа да је осмислио насловницу НИН-а

Вучић оптужио Ђиласа да је осмислио насловницу НИН-а

Слободна Европа 29.11.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да иза спорне насловне стране НИН-а стоји лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас, оптуживши Ђиласа да је крадљивац и "опседнут парама и влашћу". Недељник НИН је у четвртак био… »
Вучић у јутарњем Људи који то нападају су за лечење! Објаснио о Звезди, Партизану, слици, снајперу и разоткрио Сарапу

Вучић у јутарњем Људи који то нападају су за лечење! Објаснио о Звезди, Партизану, слици, снајперу и разоткрио Сарапу

Курир 29.11.2019
Жао ми је што су власници листа, Немци и Швајцарци, повукли ту насловну страну, искрено ми је жао... Сваки дан ми говоре да сам велеиздајник, психопата, да имам сиду... БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић јутрос је уживо… »
Вучић: Насловну страну НИН-а осмислио Ђилас

Вучић: Насловну страну НИН-а осмислио Ђилас

Данас 29.11.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да иза спорне насловне стране НИН-а стоји лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас који је „опседнут парама и влашћу и не може да поднесе да не може више да краде као пре.“. Како… »
НИН враћа Србију у 2003. Годину и атмосферу линча! Чедомир Јовановић: Само је Звекију ова насловна добра

НИН враћа Србију у 2003. Годину и атмосферу линча! Чедомир Јовановић: Само је Звекију ова насловна добра

Курир 29.11.2019
Претња: Лидер ЛДП оценио је да фотографија на којој је снајпер уперен у Вучића на насловној НИН није новинарство и да одговара само онима који су пре 16 година убили премијера Зорана Ђинђића. Фотографија на којој је снајпер… »

Вести дана »