Povezane vesti

Policija: Motiv napada u Hagu nije terorizam

B92 01.12.2019
Holandska policija saopštila je da nema dokaza da je muškarac, uhapšen zbog sumnje da je u petak nožem ranio tri maloletne osobe u Hagu imao teroristički motiv. "Preliminarno nema indicija koje bi ukazale na motiv terorizma. A šta je bio motiv, još… »

Haos u Hagu nije teroristički napad: Muškarac (35) uhapšen, policija i dalje ispituje motiv, povređeni se oporavljaju

Kurir 01.12.2019
Holandska policija saopštila je danas da nema dokaza da je muškarac, uhapšen zbog sumnje da je u petak nožem ranio tri maloletne osobe u Hagu, imao teroristički motiv. "Preliminarno nema indicija koje bi ukazale na motiv terorizma. A šta je bio… »

Policija objavila da motiv napada u Hagu nije terorizam

Blic 01.12.2019
Holandska policija saopštila je danas da nema dokaza da je muškarac, uhapšen zbog sumnje da je u petak nožem ranio tri maloletne osobe u Hagu, imao teroristički motiv. - Preliminarno nema indicija koje bi ukazale na motiv terorizma. A šta je bio… »

Motiv napada u Hagu nije terorizam

Večernje novosti 01.12.2019
Holandska policija saopštila je danas da nema dokaza da je muškarac, uhapšen zbog sumnje da je u petak nožem ranio tri maloletne osobe u Hagu, imao teroristički motiv. Holandska policija saopštila je danas da nema dokaza da je muškarac, uhapšen… »

Policija: Motiv napada u Hagu nije terorizam

RTS 01.12.2019
Holandska policija saopštila je da nema dokaza da je muškarac, uhapšen zbog sumnje da je u petak nožem ranio tri maloletne osobe u Hagu, imao teroristički motiv. Kako se navodi u saopštenju, preliminarno nema indicija koje bi ukazale na motiv… »

Vesti dana »