Повезане вести
Бонџулић спустио лопту: Признајем, мало сам претерао
Спортски журнал 03.12.2019
Млад сам тренер и те речи, усмерене ка Милораду Косановићу, могу да се припишу и мојим годинама – шеф струке Ивањичана. Ивањичка трагикомедија, четврти чин. После 0:7, бурне конференције за медије и „обнародовања” вербалног… »
Причао сам "вруће" главе, није тако требало: Тренер Јавора се покајао због бурне реакције после бродолома са Радничким
Вечерње новости 02.12.2019
Емотивно сам реаговао, погрешио. Млад сам тренер, ово је било искуство више – каже, за “Новости”, Игор Бунџулић. БУРНА расправа и вербални сукоб са колегом Милорадом Косановићем биле су емотивна реакција због тешког пораза. Ово… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 1 сатјош 25 повезаних
Велико интересовање за легализацију: 19.000 захтева за један дан, Пошта ради пуним капацитетом
Политика пре 17 минутајош 19 повезаних
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 1 сатјош 17 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 16 повезаних