Povezane vesti
Vučić iz Sočija: Moj posao je da čuvam našu državu i borim se za njen narod; Đilas je moja desna ruka, sve je obavio
Večernje novosti 03.12.2019
Predsednik Vučić je uoči susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom rekao da je Soči sada potpuno drugi grad, da ne liči na onaj od pre šest godina kada je bio tu. Predsednik Vučić je uoči susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom rekao da… »
Vučić iz Sočija: Odbio bih svakog ko bi mi ponudio prelaznu vladu sa onima koji su pokrali Srbiju
Blic 03.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u Soči, gde će se sutra sastati sa ruskom predsednikom Vladimirom Putinom. - Sve je procvetalo, grad je napredovao. Kada smo se 2013. godine, na prvom zvaničnom susretu, predsednik Putin i ja videli… »
Vesti dana »
Poslanik SNS nazvao RTS najužasnijim medijem u Srbiji, Brnabić ga pozvala da ublaži retoriku
Danas pre 17 minutajoš 23 povezane
Gužve i kašnjenje letova na našem aerodromu zbog magle: Na ovim putevima povećan rizik od nezgoda
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
Ujutru magla i mraz, a tokom dana sunce. Evo kakvo nas vreme očekuje danas i narednih dana
Glas juga pre 2 satajoš 21 povezana
Stranka SRCE pita ministarku ko je „treće lice“ koje preuzima kontrolu nad NIS-om
Serbian News Media pre 47 minutajoš 18 povezanih