Povezane vesti
Vučić iz Sočija: Moj posao je da čuvam našu državu i borim se za njen narod; Đilas je moja desna ruka, sve je obavio
Večernje novosti 03.12.2019
Predsednik Vučić je uoči susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom rekao da je Soči sada potpuno drugi grad, da ne liči na onaj od pre šest godina kada je bio tu. Predsednik Vučić je uoči susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom rekao da… »
Vučić iz Sočija: Odbio bih svakog ko bi mi ponudio prelaznu vladu sa onima koji su pokrali Srbiju
Blic 03.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u Soči, gde će se sutra sastati sa ruskom predsednikom Vladimirom Putinom. - Sve je procvetalo, grad je napredovao. Kada smo se 2013. godine, na prvom zvaničnom susretu, predsednik Putin i ja videli… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Sve strane gube strpljenje u pregovorima o NIS-u, Srbija uradila sve što je do nje
Insajder pre 10 minutajoš 81 povezana
Turistička destinacija na udaru: registrovan snažan zemljotres
Večernje novosti pre 1 satjoš 41 povezana
Rhmz upozorava na nepogode u Beogradu, Pčinskom i Jablaničkom okrugu: Očekuju se intenzivni pljuskovi, jak vetar i grad
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 51 povezana
Vučić: Portal za prijavljivanje loših funkcionera biće otvoren ove sedmice
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Obeleženo 20 meseci od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu: „16 mrtvih, 0 odgovornih“
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih