Povezane vesti
Svetski blam Hrvatske! Dvojica reprezentativaca iz Nigerije su nestala usred Pule, par dana kasnije javili su se iz Bosne…
Alo 05.12.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Hrvatske oglasilo se o slučaju ilegalnog prebacivanja dvojice nigerijskih studenata na teritoriju Bosne i Hercegovine. Ukratko, saopštili su da ne znaju kako su studenti iz Zagreba, preko šuma, završili u 112… »
Hrvatski policajac me udario! Nigerijski studenti o otmici: Pretio je da će nas upucati ako ne potpišemo! (video)
Kurir 05.12.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Hrvatske oglasilo se o slučaju ilegalnog prebacivanja dvojice nigerijskih studenata na teritoriju Bosne i Hercegovine. Ukratko, saopštili su da ne znaju kako su studenti iz Zagreba, preko šuma, završili u 112… »
Vesti dana »
Aleksandra Rakića savladale emocije: "Ja sam sa Balkana, u sarmi ima supermoći"
Mondo pre 3 satajoš 87 povezanih
Požari širom Srbije: Gori kod Kule, Šabac u dimu, pogledajte šta je izgorelo (video, foto)
Dnevnik pre 6 satijoš 32 povezane
Jeziva poruka pronađena pored tela brata i sestre na Novom Beogradu: Muškarac je zaklao, pa presudio sebi
Mondo pre 4 satijoš 24 povezane
(Mape) "Peći će vas lice!" Spremite se, stiže mega-toplotni talas, naš meteorolog otkrio: Centar vatrene kupole tačno iznad ovog dela Srbije
Blic pre 4 satijoš 36 povezanih
VIDEO Dvadeset i jedan mesec od pada nadstrešnice: Komemorativna šetnja i 16 minuta tišine
Radio 021 pre 1 danjoš 21 povezana