Povezane vesti
Nova pravosnažna presuda u slučaju nestalih beba u Novom Sadu, majci odšteta za bol
Radio 021 10.12.2019
Najmanje 10 pravosnažnih sudskih presuda kojima se roditeljima nestalih beba za koje se sumnja da su nestale iz porodilišta dodeljuje odšteta od 10.000 evra doneto je u poslednjih godinu dana. Kako Novosti saznaju u roditeljskim udruženjima, najviše ih… »
"Pravda nije zadovoljena, taj novac ne može da mi vrati moje dete": Pre 37 godina misteriozno je ostala bez bebe, sada država…
Večernje novosti 10.12.2019
Najmanje 10 roditelja dobilo sudske odštete zbog pretrpljene duševne boli. NAJMANjE 10 pravosnažnih sudskih presuda kojima se roditeljima beba za koje se sumnja da su nestale iz porodilišta dodeljuje odšteta od oko 10.000 evra doneto je u poslednjih… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 38 minutajoš 37 povezanih
Epilog tramvajske nesreće na Dorćolu: Više od 20 ljudi u bolnici, oglasio se Klinički centar o stanju povređenih
Mondo pre 37 minutajoš 118 povezanih
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 5 satijoš 10 povezanih
"Lažu, to nije istina" Iran tvrdi da uranijum ne ide nigde, pa ni u Kinu - Evo ko je namerno pustio lažnu vest
Večernje novosti pre 23 minutajoš 37 povezanih