Povezane vesti
Tresla se i Crna Gora
Alo 15.12.2019
Pogodio nedaleko od Tirane. Zemljotres jačine 3,7 stepeni Rihterove skale registrovan je noćas severozapadno od Tirane, a osetio se i u pojedinim delovima Crne Gore. "Našao sam mamu na fejsbuku, poslao sam joj zahtev za prijatelja, nije ga prihvatila"… »
Eksplodirala plinska boca, 13 osoba povređeno, jedan mladić životno ugrožen (VIDEO)
Alo 15.12.2019
Užas. Dvadesetčetvorogodišnjak iz Tetova zadobio je opekotine po celom telu, dok je 12 lica lakše povređeno u požaru u stambenoj zgradi u Tetovu. Požar je izbio u stanu teško povređenog mladića koji je živeo sam. "Našao sam mamu na fejsbuku, poslao sam… »
Eksplodirala plinska boca u stanu u Tetovu: Mladić zadobio teške opekotine, još 10 osoba povređeno (video)
Večernje novosti 15.12.2019
Od eksplozije plinske boce i požara u jednoj zgradi u Tetovu jedan žitelj je danas teže povređen, a 10 se otrovalo dimom. Od eksplozije plinske boce i požara u jednoj zgradi u Tetovu jedan žitelj je danas teže povređen, a 10 se otrovalo dimom. Prema… »
Eksplodirala plinska boca u stanu u Tetovu: Mladić zadobio teške opekotine, još 10 osoba povređeno
Telegraf 15.12.2019
Iako mu se odeća zapalila, mladić je uspeo da se izvuče u hodnik gde su mu pomogle komšije. Od eksplozije plinske boce i požara u jednoj zgradi u Tetovu jedan žitelj je danas teže povređen, a 10 se otrovalo dimom. Prema svedočenjima stanara, požar je… »
Vesti dana »

"Blic" saznaje: Određen pritvor za Momirovića, Vesića i još 11 osoba
Blic pre 21 minutajoš 79 povezanih

Masovno trovanje na slavi u Srbiji: Pečenje "pokosilo" preko 15 gostiju, među otrovanima ima dece
Blic pre 21 minutajoš 28 povezanih

FK Partizan: Sa razglasa pušten neprikladan sadržaj pred duel sa Radničkim, sledi istraga i tužba
Radio 021 pre 21 minutajoš 33 povezane

Poznato kada se očekuje odluka o Novakovoj selidbi turnira iz Beograda
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 53 povezane