Povezane vesti
Tresla se i Crna Gora
Alo 15.12.2019
Pogodio nedaleko od Tirane. Zemljotres jačine 3,7 stepeni Rihterove skale registrovan je noćas severozapadno od Tirane, a osetio se i u pojedinim delovima Crne Gore. "Našao sam mamu na fejsbuku, poslao sam joj zahtev za prijatelja, nije ga prihvatila"… »
Eksplodirala plinska boca, 13 osoba povređeno, jedan mladić životno ugrožen (VIDEO)
Alo 15.12.2019
Užas. Dvadesetčetvorogodišnjak iz Tetova zadobio je opekotine po celom telu, dok je 12 lica lakše povređeno u požaru u stambenoj zgradi u Tetovu. Požar je izbio u stanu teško povređenog mladića koji je živeo sam. "Našao sam mamu na fejsbuku, poslao sam… »
Eksplodirala plinska boca u stanu u Tetovu: Mladić zadobio teške opekotine, još 10 osoba povređeno (video)
Večernje novosti 15.12.2019
Od eksplozije plinske boce i požara u jednoj zgradi u Tetovu jedan žitelj je danas teže povređen, a 10 se otrovalo dimom. Od eksplozije plinske boce i požara u jednoj zgradi u Tetovu jedan žitelj je danas teže povređen, a 10 se otrovalo dimom. Prema… »
Eksplodirala plinska boca u stanu u Tetovu: Mladić zadobio teške opekotine, još 10 osoba povređeno
Telegraf 15.12.2019
Iako mu se odeća zapalila, mladić je uspeo da se izvuče u hodnik gde su mu pomogle komšije. Od eksplozije plinske boce i požara u jednoj zgradi u Tetovu jedan žitelj je danas teže povređen, a 10 se otrovalo dimom. Prema svedočenjima stanara, požar je… »
Vesti dana »

Šta BBC piše o nasilju u Srbiji? Sukobi, zapaljene kancelarije SNS-a i obećanje Vučiću iz Moskve da Rusija „neće ostati nema“
Nova pre 2 satajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 45 povezanih

Doček uz baklje za zlatne "orliće" u Beogradu: Čović dočekao prvake Evrope, Miličić i Pavlović sa sinovima
Mondo pre 6 minutajoš 24 povezane