Povezane vesti
Preminula francuska glumica Ana Karina (video)
Večernje novosti 15.12.2019
Francuska glumica Ana Karina, poznata po ulogama u filmovima Žan-Lika Godara, preminula je od raka u 79. godini, objavio je danas njen agent. Francuska glumica Ana Karina, poznata po ulogama u filmovima Žan-Lika Godara, preminula je od raka u 79. godini… »
Preminula Ana Karina u 79. Godini: Glumica je bolovala od teške bolesti
Kurir 15.12.2019
Francuska glumica Ana Karina, preminula je u subotu 14. decembra od raka u svojoj 79. godini, objavio je njen agent. Francuska glumica danskog porekla, snimila je sedam filmova s Godarom, njenim partnerom tokom 60-ih godina. Agent Loren Balandras je… »
Vesti dana »
Pucnji odjekuju, a on - jede! Ovaj snimak sa pucnjave na Trampovoj večeri je srušio internet: "Prestar sam za ova sra**a" (video)
Blic pre 19 minutajoš 88 povezanih
(VIDEO) Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu na godišnjoj večeri izveštača iz Bele kuće, pogođen radnik obezbeđenja, Tramp evakuisan
N1 Info pre 1 satjoš 82 povezane
Danas u Srbiji čak 27 stepeni, u ovom gradu već izmereno 25! Do juče je ovde padao sneg, sada prži sunce, ali od sutra - svežije i pljuskovi!
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 1 satjoš 76 povezanih