Povezane vesti
Da li njegova odluka ima veze sa Kijom: Sloba više ne prima poklone od fanova
Večernje novosti 17.12.2019
Iako je već pričao o tome kako ne voli da prima poklone na nastupima, pevač Slobodan Radanović sada je presekao i javno poručio da mu fanovi ništa ne donose. Iako je već pričao o tome kako ne voli da prima poklone na nastupima, pevač Slobodan Radanović… »
Slobi dali 2 puna paketa, pevač izgoreo od besa kad ih je otvorio: Evo kakve veze s tim ima kija i koju je odluku doneo
Kurir 17.12.2019
Sloba Radanović nedavno je odlučio da na nastupima ne prima poklone, a sad je objasnio šta je razlog. Naime, on je priznao šta ga je izvelo iz takta. "Taj dan su mi doneli neke dve kese, ja sam rekao:"Stvarno ne želim da uzmem poklone, rekao sam da ne… »
Vesti dana »
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 1 satjoš 87 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp zapretio Iranu: Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa; Iran uvodi nove procedure za prolaz brodova kroz Ormuski moreuz
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
"Tada sam već video koliko je talentovana": Željko Joksimović uputio emitivne reči pobednici Evrovizije
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
"Bolji od svih i svega, neka se raduje Srbija": Istorijska pobeda našeg rukometa
Mondo pre 15 minutajoš 42 povezane