Povezane vesti
Godfri: Moj cilj je da dam sve od sebe da odnosi SAD i Srbije budu unapređeni
N1 Info 18.12.2019
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je u Beogradu da je njegov cilj da učini sve što može da unapredi odnose dve zemlje i da je najbolji način podrške Srbiji pomoć Vašingtona na njenom evropskom putu. Izvor: FoNet "Moj cilj je da dam sve… »
Godfri: SAD se neće mešati u spoljnu politiku Srbije, puna podrška članstvu u EU
Novi magazin 18.12.2019
Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri izjavio je danas u Skupštini Srbije da je njegovo glavno opredeljenje da podrži demokratske vrednosti i put Srbije ka EU, da se Vašington neće mešati u spoljnu politiku Srbije, ali da je važno da Beograd neguje… »
Godfri: Moj cilj je unapređenje odnosa SAD i Srbije
RTV 18.12.2019
BEOGRAD - Američki ambasador Entoni Godfri rekao je danas u Skupštini Srbije da je njegov cilj da unapredi odnose između SAD i Srbije, navodeći da je najbolji način za to da SAD podrže Srbiju na evropskom putu. "Moj cilj je da učinim sve što mogu… »
Ambasador SAD Godfri: Cilj mi je da dam sve od sebe da unapredim odnose
Danas 18.12.2019
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je danas u Beogradu da je njegov cilj da učini sve što može da unapredi odnose dve zemlje i da je najbolji način podrške Srbiji pomoć Vašingtona na njenom evropskom putu. Posle sastanka s Poslaničkom… »
Ambasador Godfri: SAD podržavaju Srbiju na njenom putu ka EU
Slobodna Evropa 18.12.2019
Ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji Entoni Godfri izjavio je u Beogradu da je njegov cilj da učini sve što može da unapredi odnose dve zemlje i da je najbolji način podrške Srbiji pomoć Vašingtona na njenom evropskom putu. "Moj i stav moje… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana