Повезане вести

Милојевић открио тајну, Звездини играчи за ово нису знали!

Милојевић открио тајну, Звездини играчи за ово нису знали!

Спортске.нет 19.12.2019
Пре ког времена је сада већ бивши Звездин шеф струке донео одлуку? Јуче су се најпре појавиле све гласније спекулације, а онда у среду увече, постало је јасно да Владан Милојевић одлази са места тренера Црвене звезде. Данас је то… »
Милојевић: Донео сам одлуку да више нећу бити тренер Црвене звезде!

Милојевић: Донео сам одлуку да више нећу бити тренер Црвене звезде!

Спортски журнал 19.12.2019
Одлука је донета пре меча са Чукаричким, зато сам и рекао да ми је то најдража утакмица - рекао је Милојевић. Црвена звезда је по окончању јесењег дела сезоне остала без тренера, Владан Милојевић се опростио са свима на… »
Владан Милојевић се опростио од Звезде: Одлазим из приватних разлога. Желео сам да урадим нешто и да оставим у аманет

Владан Милојевић се опростио од Звезде: Одлазим из приватних разлога. Желео сам да урадим нешто и да оставим у аманет

Вечерње новости 19.12.2019
Био би лош тајминг да одем на крају сезоне за клуб, за мене добар, рекао је бивши тренер Звезде. ГОСПОДСКИ, емотивно, искрено... Црвена звезда и Владан Милојевић су се растали после две и по године фантастичне сарадње и… »
Заказана промоција Звездиног новог тренера!

Заказана промоција Звездиног новог тренера!

Спортске.нет 19.12.2019
Данас смо видели Милојевићеву опроштајну прес конференцију, већ сутра је промоција његовог наследника. У Црвеној звезди не губе време. Одлазак трофејног шефа струке Владана Милојевића није изненадио управу клуба, која је… »
Милојевић напустио Звезду, Станковић пред промоцијом

Милојевић напустио Звезду, Станковић пред промоцијом

РТВ 19.12.2019
БЕОГРАД - Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић потврдио је данас да одлази са те функције. Милојевић је на ванредној конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић" одлучио да се опрости од клуба у коме је провео две… »
Терзић о Милојевићу: Као руководилац, никада нисам имао човека као што је Владан

Терзић о Милојевићу: Као руководилац, никада нисам имао човека као што је Владан

Вечерње новости 19.12.2019
Када је дошао јуче и донео ми овај сат на поклон, у знак захвалности, знао сам да је крај, рекао је генерални директор клуба. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић је седео уз Владана Милојевића на опроштајној… »
Крај! Милојевић отишао из звезде! Владана Милојевића: Овако је лакше! Отишао бих и да смо прошли Олимпијакос! Видео сам…

Крај! Милојевић отишао из звезде! Владана Милојевића: Овако је лакше! Отишао бих и да смо прошли Олимпијакос! Видео сам…

Спортал блиц 19.12.2019
На стадиону „Рајко Митић” у току је конференција Владана Милојевића, сада већ бившег тренера Црвене звезде. На стадион је прво стигао Звездан Терзић, а за њим и Владан Милојевић. Милојевић се први обратио новинарима: - Окупили… »
Џајић: Одлазак Милојевића хендикеп за Звезду

Џајић: Одлазак Милојевића хендикеп за Звезду

Трећа Звездина звезда подвукла је да је добра ствар што се Звезда растаје са Милојевићем у коректном тону. Почасни председник ФК Црвена звезда Драган Џајић признао је да је одлазак Владана Милојевића са места тренера хендикеп за… »
"Оставио је неизбрисив траг": Драган Џајић сматра да је Звезда доста изгубила, Мркела: Милоје, хвала ти!

"Оставио је неизбрисив траг": Драган Џајић сматра да је Звезда доста изгубила, Мркела: Милоје, хвала ти!

Спортал блиц 19.12.2019
Владан Милојевић је објавио на конференцији за медије да више неће бити тренер Црвене звезде, а након његовог уследило је обраћање спортског директора Звездана Терзића, а потом и легенде црвено-белих и треће Звездине звезде… »
Милојевић: Одлазим сада да олакшам посао новом тренеру

Милојевић: Одлазим сада да олакшам посао новом тренеру

Бета 19.12.2019
Досадашњи тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да је отишао у децембру да би олакшао посао наследнику на клупи тог фудбалског клуба. "Можда би одлазак на лето био веома компликован за клуб и новог тренера, а знам… »
Терзић: Ни ми сами нисмо свесни какву смо грандиозну личност имали са нама

Терзић: Ни ми сами нисмо свесни какву смо грандиозну личност имали са нама

Пре месец и по ми је наговестио одлазак, али искрено сам се до јуче надао да ће променити став - рекао је први човек Звезде. Са сетом у гласу почео је Звездан Терзић опроштај са тренером Владаном Милојевићем: - Ни ми сами нисмо… »
Милојевић више није тренер Звезде: Остављам титулу свом наследнику у аманет

Милојевић више није тренер Звезде: Остављам титулу свом наследнику у аманет

Н1 Инфо 19.12.2019
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић је објавио да више није тренер тог тима на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић". После две и по године проведене у Црвеној звезди очекује се да Владан Милојевић је у четвртак… »
Милојевић одлази из Звезде, Станковић нови тренер?

Милојевић одлази из Звезде, Станковић нови тренер?

Политика 19.12.2019
Владан Милојевић ће после две и по године напустити Црвену звезду, а нови тренер, готово извесно, биће легендарни капитен Дејан Станковић. Како преносе неки медији, Милојевић није прихватио понуду да продужи уговор, пре свега… »
"Донео ми је сат и схватио сам да је крај": Звездан Терзић се емотивно опростио од Владана Милојевића

"Донео ми је сат и схватио сам да је крај": Звездан Терзић се емотивно опростио од Владана Милојевића

Спортал блиц 19.12.2019
На стадиону Рајко Митић у току је конференција за медије, а повод је одлазак сада већ бившег стратега црвено-белих Владан Милијевића, а након његовог уследило је обраћајне генералног директора црвено-белих Звездана Терзића, који… »
‘Делије’ на твитеру: Поруке намењене Милојевићу парају срце, Декију поруке подршке, али упозорења (твитови)

‘Делије’ на твитеру: Поруке намењене Милојевићу парају срце, Декију поруке подршке, али упозорења (твитови)

Хот спорт 19.12.2019
Владан Милојевић ће се данас у 13 часова опростити од звездашке јавности, а на његово место стиже Дејан Станковић. Промене у Црвеној звезди. Историјска ера са Владаном Милојевићем на челу је завршена и креће нова са Дејаном… »
Владан Милојевић се данас опрашта од Црвене звезде

Владан Милојевић се данас опрашта од Црвене звезде

Милојевић ће се јавности обратити данас у 13.00. Досадашњи тренер фудбалског клуба Црвена звезда Владан Милојевић опростиће се данас на конференцији за новинаре. Милојевић ће се јавности обратити данас у 13.00. Он је две и по… »
Хс скенер – Дејан Станковић: Неискуство и притисак највећи проблем, али Деки може донети Звезди нешто ново…

Хс скенер – Дејан Станковић: Неискуство и притисак највећи проблем, али Деки може донети Звезди нешто ново…

Хот спорт 19.12.2019
Дилеме више нема, Дејан Станковић је нови тренер Црвене звезде, чека се само званично потписивање уговора и почиње нека нова ера у ‘Љутице Богдана’. Две и по године живели су звездаши најлепши сан после деценије ноћних мора… »
Познати помоћници дејана Станковића на клупи звезде! Нови тренер црвено-белих оформио сјајну екипу

Познати помоћници дејана Станковића на клупи звезде! Нови тренер црвено-белих оформио сјајну екипу

Спортал блиц 19.12.2019
Фудбалери Црвене звезде , а то ће бити легендарни фудбалер Дејан Станковић. Бивши играч црвено-белих замениће Владана Милојевића на клупи клуба са Маракане, а већ је познат и стручни штаб који ће бити уз Станковића! Како , у… »
Не може се без Милојевића у стручном штабу, Деки добија појачање!

Не може се без Милојевића у стручном штабу, Деки добија појачање!

Спортске.нет 19.12.2019
Како ће изгледати стручни штаб Црвене звезде? Дејан Станковић је већ постао тренер Црвене звезде, а сада се поставља и питање ко ће све бити у стручном штабу. Оно што је већ сада извесно јесте да ће Ненад Милијаш остати као… »
‘Делије’ као визионари: Навијачи су пре пет година имали поруку за Декија, она је сада на снази!

‘Делије’ као визионари: Навијачи су пре пет година имали поруку за Декија, она је сада на снази!

Хот спорт 19.12.2019
Ова порука од “Делија” упућена је легенди пре пет година, а Станковић је спреман да својим радом и енергијом испуни очекивања милионске армије навијача. Владан Милојевић је за две и по године исписао историју Црвене звезде са… »
Постигнут договор: Станковић је нови тренер Звезде

Постигнут договор: Станковић је нови тренер Звезде

Спутник 19.12.2019
Дејан Станковић је нови тренер Црвене звезде! Бивши ас црвено-белих, репрезентације, као и Лација и Интера, договорио се са челницима нашег најтрофејнијег клуба да преузме екипу, пошто је Владан Милојевић решио да се повуче са… »
Медији: Милојевић одлази, Дејан Станковић нови тренер Звезде

Медији: Милојевић одлази, Дејан Станковић нови тренер Звезде

Бета 19.12.2019
Нови тренер фудбалског клуба Црвена звезда биће Дејан Станковић, који ће на том месту заменити Владана Милојевића, пренели су данас медији. Милојевић ће напустити Звезду после две и по године на месту тренера, током којих је… »
Порука која се муњевито шири Београдом, Станковић потврдио!

Порука која се муњевито шири Београдом, Станковић потврдио!

Спортске.нет 19.12.2019
Дејан Станковић је дефинитивно нови тренер Црвене звезде. Један од најбољих српских фудбалера у 21. веку Дејан Станковић нови је тренер Црвене звезде. Владан Милојевић више није тренер Црвене звезде, најуспешнији тренер овог… »
Дејан Станковић ускоро нови тренер Звезде

Дејан Станковић ускоро нови тренер Звезде

Дневник 19.12.2019
Бивши ас црвено-белих Дејан Станковић договорио се са челницима Црвене звезде да преузме тим у новој сезони. Некадашњи играч Звезде, репрезентације, као Лација и Интера, договорио се са челницима нашег најтрофејнијег клуба да… »
Готово је: Дејан станковић тренер звезде! Уговор на две и по године!

Готово је: Дејан станковић тренер звезде! Уговор на две и по године!

Мондо 19.12.2019
Дилеме више нема, Црвена звезда има новог тренера. Дилеме више нема, Црвена звезда има новог тренера. Крај једне ере. Владан Милојевић је за две и по сезоне постао један од најуспешнијих тренера у историји Црвене звезде, свакако… »
Гори интернет: Процурела гласовна порука Дејана Станковића, Милојевић није више тренер Црвене звезде (аудио)

Гори интернет: Процурела гласовна порука Дејана Станковића, Милојевић није више тренер Црвене звезде (аудио)

Хот спорт 19.12.2019
Друштвене мреже ‘горе’ Црвена звезда од данас има новог тренера, реч је о легенди клуба Дејану Станковићу. Сага је завршена. Владан Милојевић није више тренер Црвене звезде. Иако му је наводно понуђен нови двогодишњи уговор… »
Није више Деки капитен, од сутра је мистер Станковић

Није више Деки капитен, од сутра је мистер Станковић

Моззарт спорт 19.12.2019
Владан Милојевић иде из клуба. “Деки, Звезда чека на тебе“, писало је на кореографији навијача Црвене звезде на пријатељској утакмици са Удинезеом 2014. године, када се Дејан Станковић и званично опростио од играчке каријере… »
Милојевић одлази, Станковић пред промоцијом

Милојевић одлази, Станковић пред промоцијом

Н1 Инфо 19.12.2019
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић напустиће ‘црвено-беле’, а њега ће извесно на тој функцији заменити Дејан Станковић, незванично сазнаје Спорт Клуб. Милојевић има уговор до лета 2020. године, на крају ове полусезоне му је… »
Куриру потврђено: Дејан Станковић нови тренер Црвене звезде!

Куриру потврђено: Дејан Станковић нови тренер Црвене звезде!

Курир 19.12.2019
Прослављени српски фудбалер Дејан Станковић нови је тренер Црвене звезде! Владан Милојевић поднео је оставку на место шефа стручног штаба клуба из Љутице Богдана, а на његово место долази Дејан Станковић, потврђено је вечерас… »
Милојевић између покуда и понуда

Милојевић између покуда и понуда

Данас 18.12.2019
Тренер и управа Црвене звезде између одлуке о наставку сарадње и разлазу Можда док будете читали ове редове информација о још незавршеним преговорима руководства Црвене звезде и тренера њеног првог тима Владана Милојевића буде… »

Вести дана »