Povezane vesti
Emotivni Mihajlović: Otac je preminuo od raka i nisam imao priliku da ga zagrlim, sada kada pijem grapu cugnem jednu i za njega…
Večernje novosti 19.12.2019
Pamtim kad mi je otac kupio kožnu loptu na buvljoj pijaci. Premazivao sam je masti kako bi duže trajala. Sećam se i prvih kopački, pre toga sam koristio one za ragbi, priča Siniša. Siniša Mihajlović je heroj na Apeninima. Tamošnji mediji sa puno hvale… »
Legenda je Mihajlović: Vidim sunčeve zrake na kraju tunela
Mozzart sport 19.12.2019
Ovacije srpskom treneru na godišnjoj svečanosti Gazete delo sport. Sala krcata. Aplauz višeminutni. Taman da je osvojio Seriju A ne bi mu publika toliko pljeskala. Sad, kad je na putu da pobedi u životnoj borbi, Italijani još više cene Sinišu… »
Vesti dana »

Nastavljena Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara posle incidenta sa dimnom bombom i biber sprejom
RTS pre 25 minutajoš 21 povezana

Ruski petrohemijski kompleks Salavat napadnut dronovima; požari u Harkovskoj oblasti posle masovnog udara
RTS pre 1 satjoš 59 povezanih

Hoće li oluje iz regiona pogoditi Srbiju? Od petka zahlađenje, padavine i snažni udari vetra
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane

Dronovima gađan brod sa aktivistima i humanitarnom pomoći za Gazu: Jeziv napad u blizini Krita (Video)
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 15 poginulih
BBC News pre 10 minutajoš 20 povezanih