Povezane vesti
Neću da ćutim! Sveti Vasilije je i moja svetinja: Albin Ćeman poručio vlasti CG da će saznati šta je jedinstvo (foto)
Kurir 20.12.2019
"Neću da sedim mirno i pognute glave, dok me svađaju sa mojim najboljim drugom, sa mojim komšijom, sa mojim kolegama“, poručio je dr Albin Ćeman. "Draga braćo, Muslimani, Katolici, Pravoslavci. Poučeni nemilim istorijskim događajima i dubokim podelama… »
„Sveti Vasilije je i moja svetinja, samo pokušajte da nam otmete bogomolje”: Čelnik Demokratske Crne Gore Albin Ćeman upozorio…
Večernje novosti 20.12.2019
“Neću da sedim mirno i pognute glave, dok me svađaju sa mojim najboljim drugom, sa mojim komšijom, sa mojim kolegama“ poručio je dr Ćeman. Draga braćo, Muslimani, Katolici, Pravoslavci. Poučeni nemilim istorijskim događajima i dubokim podelama, naučili… »
Vesti dana »

Prekinuta konstitutivna sednica Skupštine Zaječara, bačena dimna bomba
Sputnik pre 30 minutajoš 17 povezanih

Tramp: Zemlje NATO-a treba da obore ruske avione ako uđu u njihov vazdušni prostor
RTV pre 1 satjoš 52 povezane

Hoće li oluje iz regiona pogoditi Srbiju? Od petka zahlađenje, padavine i snažni udari vetra
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane

Dronovima gađan brod sa aktivistima i humanitarnom pomoći za Gazu: Jeziv napad u blizini Krita (Video)
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih

Džimi Kimel se vratio na TV: 'Gušenje slobode govora nije u američkom duhu'
BBC News pre 46 minutajoš 19 povezanih