Povezane vesti
Neću da ćutim! Sveti Vasilije je i moja svetinja: Albin Ćeman poručio vlasti CG da će saznati šta je jedinstvo (foto)
Kurir 20.12.2019
"Neću da sedim mirno i pognute glave, dok me svađaju sa mojim najboljim drugom, sa mojim komšijom, sa mojim kolegama“, poručio je dr Albin Ćeman. "Draga braćo, Muslimani, Katolici, Pravoslavci. Poučeni nemilim istorijskim događajima i dubokim podelama… »
„Sveti Vasilije je i moja svetinja, samo pokušajte da nam otmete bogomolje”: Čelnik Demokratske Crne Gore Albin Ćeman upozorio…
Večernje novosti 20.12.2019
“Neću da sedim mirno i pognute glave, dok me svađaju sa mojim najboljim drugom, sa mojim komšijom, sa mojim kolegama“ poručio je dr Ćeman. Draga braćo, Muslimani, Katolici, Pravoslavci. Poučeni nemilim istorijskim događajima i dubokim podelama, naučili… »
Vesti dana »

Vašington post otkriva: Evo šta je Putin tražio od Trampa u vezi oblasti Donjecka!
Pravda pre 1 satjoš 21 povezana

‘Bez kraljeva’: Ogroman broj ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
Danas pre 45 minutajoš 16 povezanih

Vozio 120 km na sat: Potpukovnik policije otkrio uzrok prevrtanja autobusa kod Sremske Mitrovice: Veliko odsustvo odgovornosti
Blic pre 21 minutajoš 29 povezanih

Sudar autobusa i putničkog vozila na putu Čačak-Kragujevac, jedna osoba poginula
RTS pre 25 minutajoš 30 povezanih