Повезане вести
Рама: Ветрови прошлости овде не могу да дувају
Дневник 21.12.2019
ТИРАНА: Ветрови прошлости овде не могу да дувају, поручио је албански премијер Еди Рама по завршетку самита "малог Шенгена" у Тирани. На заједничкој прес конференцији са председницима Србије и Црне Горе и премијером Северне… »
Рама: ЕУ спремна да подржи "мали Шенген" са 1,2 милијарди евра
Вечерње новости 21.12.2019
Премијер Албаније Еди Рама изјавио је данас у Тирани да је Европска комисија спремна да намени 1,2 милијарде евра следеће године земљама у региону за имплементацију постигнутих споразума у оквиру иницијативе тзв. "малог Шенгена"… »
Вучић: Донели смо важне одлуке, јединственије тржиште значи веће инвестиције
РТС 21.12.2019
Председник Александар Вучић изјавио је данас, по завршетку самита о "малом шенгену" у Тирани, да су на састанку донесене важне одлуке за унапређење трговинске размене три земље, које ће бити потписане у Подгорици или Београду… »
Рама: Одбијање Косова да учествује у малом Шенгену политичко самоубиство
Данас 21.12.2019
Премијер Албаније Еди Рама рекао је данас у Тирани да Косово ништа не добија одбијањем да учествује у либерализацији у оквиру регионалне иницијативе „мали шенген“, те да су такви ставови резултат унутрашње политике коју он… »
Председник Вучић после трилатерале: Толико смо мали да нећемо опстати без сарадње, нећу да молим за отварање поглавља
Курир 21.12.2019
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Тирани да земље у региону, које су појединачно мале, неће моћи да опстану ако не буду сарађивале, пре свега економски, и да је то на користи свих грађана, те да не види… »
Вучић: Љутио сам се на Раму, све време као да се брани од онога што радимо
Нови магазин 21.12.2019
Љутио сам се на (премијера Албаније) Едија Раму, све време као да се брани од тога што радимо - бранимо се од оних који хоће да нас врате у 18. век, а ми само желимо да живимо једни поред других и да имамо бољу будућност… »
Вести дана »

"Немилосрдан, одлучан, препорођен: Тудоре, како сада држиш оваквог Влаховића на клупи?"
Б92 пре 37 минутајош 21 повезана

Руска служба: ‘Европска унија спрема ‘Мајдан’ у Србији’; Брисел: ‘То је лаж’
Јужне вести пре 11 минутајош 12 повезаних

Британија се нада да ће Трампа заслепети краљевском помпом - и избећи тешка питања
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних