Povezane vesti
Figo demantovao jedan od zanimljivijih tračeva: Gvardiola mi nikada nije bio dečko
Večernje novosti 22.12.2019
Gvardiola mi je bio odličan prijatelj, puno mi je pomagao, bio mi je cimer... Ali između nas nije bilo ništa! Pa ja volim žene – tvrdi legendarni Portugalac. Javna je tajna da u svetu profesionalnog fudbala ima mnogo igrača homoseksualne orijentacije… »
Oženjen je jednom od najlepših žena na svetu,: Ali... Opet podgrejana priča: Figo i Gvardiola u emotivnoj vezi? Legendarni…
Sportal blic 22.12.2019
Kao da dvojicu nekadašnjih fudbalera proganja priča o tome kako su u emotivnoj vezi, ona je od portugalskih i španskih medija opet plasirana te je morao da se obrati. U intervjuu za magazin "Icon" Portugalac je poručio da i u danima kada su i on bili… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 44 povezane
Parandilović: Svako ko ne vidi da je atmosfera referendumska – politički je slepac, sve resurse ustupamo Studentskoj listi
N1 Info pre 14 minutajoš 24 povezane
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 240 povezanih
(VIDEO) Demonstranti gađaju zgradu kosovske Vlade kamenicama, polomljeno nekoliko prozora
N1 Info pre 4 minutajoš 12 povezanih