Повезане вести

Аналитичари објаснили: Не треба нам други круг - јасно је ко ће бити нови председник Хрватске!

Аналитичари објаснили: Не треба нам други круг - јасно је ко ће бити нови председник Хрватске!

Ало 23.12.2019
"Милановић је формално победник првог круга избора, али његов резултат није ни изблиза такав да би му давао било какве изгледе у другом кругу", рекао је за Хину Давор Ðенеро. После првог круга председничких избора у Хрватској… »
Пленковић: Следи анализа првог круга и формула за победу

Пленковић: Следи анализа првог круга и формула за победу

Блиц 23.12.2019
Премијер и председник владајуће ХДЗ, Андреј Пленковић, изјавио је данас да ће та странка анализирати резултате првог круга избора и покушаће да пронађе формулу за победу њихове кандидаткиње Колинде Грабар-Китаровић. - Идемо да… »
Косор: Први пут актуелни председник без победе у првом кругу

Косор: Први пут актуелни председник без победе у првом кругу

Дневник 23.12.2019
ЗАГРЕБ: Бивша хрватска премијерка Јадранка Косор указала је данас на Твитеру да се први пут догодило да актуелни председник не победи у првом кругу председничких избора. "Први пут актуелни председник није победио у првом кругу… »
Јадранка поткачила Колинду: Бивша хрватска премијерка прокоментарисала резултат на изборима....и летеће перје

Јадранка поткачила Колинду: Бивша хрватска премијерка прокоментарисала резултат на изборима....и летеће перје

Блиц 23.12.2019
Бивша хрватска премијерка Јадранка Косор прокоментарисала је данас на друштвеним мрежама изборе за председника Хрватске, поручивши да први пут актуелни председник није победио у првом кругу. - Први пут актуелни председник није… »
Милановић има разлога за оптимизам, Колинду спасао Мерчеп

Милановић има разлога за оптимизам, Колинду спасао Мерчеп

Дневник 23.12.2019
ЗАГРЕБ: Бивши председник Иво Јосиповић каже да је резултат првог круга председничких избора био очекиван и да је актуелну председницу Колинду Грабар Китаровић од испадања спасао осуђени ратни злочинац Томислав Мерчеп. Гостујући… »
Попов: Резултат очекиван, могуће ресетовање односа са Србијом

Попов: Резултат очекиван, могуће ресетовање односа са Србијом

Дневник 23.12.2019
БЕОГРАД: Директор Центра за регионализам Александар Попов оцењује да су резултати првог круга председничких избора у Хрватској очекивани, и сматра да би за Србију било боље да победи бивши хрватски премијер Зоран Милановић који… »
Шкоро је изгубио од Колинде и Милановића за свега два одсто, али тек сада долази његово време

Шкоро је изгубио од Колинде и Милановића за свега два одсто, али тек сада долази његово време

Блиц 23.12.2019
Неколико сати након што је за свега два одсто изгубио улазак у други круг председничких избора у Хрватској, независни кандидат Мирослав Шкоро је поручио да ће “наставити да враћа Хрватску народу”. У други круг избора ушли су… »
Пред камерама осмеси, иза: Кулиса... "у Колиндином штабу је била губитничка атмосфера, премало људи, све је некако отужно"

Пред камерама осмеси, иза: Кулиса... "у Колиндином штабу је била губитничка атмосфера, премало људи, све је некако отужно"

Блиц 23.12.2019
Честитам својим, нећу рећи противкандидатима, него сукандидатима и гласачима који су ми омогућили улазак у овај други круг на путу до коначне победе. Ово је била битка, како би неки рекли десет на једнога, односно десет на једну… »
Колинда однела убедљиву победу у Србији, али на биралишта је изашло тек 719 од 30.000 људи са правом гласа

Колинда однела убедљиву победу у Србији, али на биралишта је изашло тек 719 од 30.000 људи са правом гласа

Блиц 23.12.2019
Актуелна председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић изборила се синоћ за улазак у други круг председничких избора, где ће се 5. јануара суочити са Зораном Милановићем, а то у доброј мери дугује бирачима из иностранства. Иако… »
Светске агенције о хрватским изборима: Колиндина "операција завођења" је почела, биће фаворит у другом кругу

Светске агенције о хрватским изборима: Колиндина "операција завођења" је почела, биће фаворит у другом кругу

Блиц 23.12.2019
Први круг председничких избора у Хрватској с великом пажњом пратиле су европске и земље у региону. У други круг ушли су кандидат Социјалдемократске партије (СДП) и низа странака левог центра. Зоран Милановић са 29,55 одсто… »
Пленковић верује у победу Грабар-Китаровић у другом кругу

Пленковић верује у победу Грабар-Китаровић у другом кругу

Данас 23.12.2019
Премијер Хрватске и председник Хрватске демократске заједнице (ХДЗ) Андреј Пленковић изјавио је да није изненађен резултатима председичких избора. Он је рекао и да очекује да кандидаткиња његове странке, актуелна председница… »
У други круг уз Томпсона: Док су окупљени клицали "Вуковар", "Вуковар", Колинда тражила подршку од Шкорових гласача

У други круг уз Томпсона: Док су окупљени клицали "Вуковар", "Вуковар", Колинда тражила подршку од Шкорових гласача

Блиц 23.12.2019
Све за Хрватску, прозивали су ме због наводних грешака, никада нисам направила ништа против Хрватске, поручила је кандидаткиња ХДЗ и актуелна председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић у свом изборном штабу, док су окупљени… »
Председнички избори у Хрватској: Нови живот Зорана Милановића

Председнички избори у Хрватској: Нови живот Зорана Милановића

Јужне вести 23.12.2019
Гетти Имагес Зоран Милановић на велика врата вратио се у хрватску политику Док су имена која ће се наћи на гласачком листићу у другом кругу председничких избора у Хрватској била очекивана, њихов редослед у првом кругу уноси… »
Стране агенције: Грабар-Китаровић фаворит у другом кругу

Стране агенције: Грабар-Китаровић фаворит у другом кругу

СЕЕбиз 23.12.2019
ЗАГРЕБ - Свјетске и регионалне агенције које су у недјељу попратиле предсједничке изборе у Хрватској преносе како ће, унаточ побједи опорбеног кандидата Зорана Милановића у првом кругу, у другом предност имати актуална… »
Милановић: Нека побиједи бољи. А то сам ја

Милановић: Нека побиједи бољи. А то сам ја

СЕЕбиз 23.12.2019
ЗАГРЕБ . Зоран Милановић је након првог круга предсједничких избора изразио увјерење и у коначну побједу. "Нека побиједи бољи. А то сам ја. За два тједна бит ће што буде. Никакве горчине ни страха нема у мени", додао је… »
"Нека победи бољи, а то сам ја": Милановић послао поруку која се Колинди неће свидети

"Нека победи бољи, а то сам ја": Милановић послао поруку која се Колинди неће свидети

Блиц 22.12.2019
Зоран Милановић, кандидат опозиционог СДП-а обратио се након првог круга председничких избора у Хрватској. - Хвала свима који су гласали за мене и који нису. Идемо у 2. круг. Али не идемо у рат, ратови су готови. То говорим… »

Вести дана »