Повезане вести
Вучић: Просечна плата у јануару 515 евра, делићемо прво место с Црном Гором
Курир 24.12.2019
БЕОГРАД - Очекујем да децембар завршимо са привредним растом од четири одсто, а да просечна плата у јануару буде око 510 до 515 евра, најавио је председник Србије Александар Вучић. Према његовим речима, по просечној плати тако… »
Избори 26. априла или 3. маја, појединци размишљају о плену
Дневник 24.12.2019
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић рекао је да ће избори бити одржани 26. априла или 3. маја, а на питање да ли ће СНС на те изборе изаћи с досадашњим коалиционим партнерима, одговорио је констатацијом да и у СНС и у… »
Вучић: Избори 26. априла или 3. маја
Блиц 23.12.2019
Председник Србије Александар Вучић најавио је вечерас у емисији "Став" на ТВ О2 да ће парламентарни избори бити расписани за крај априла или почетак маја. То је једно од ексклузивних права председника Републике, а ја сам мислио… »
Вучић: Избори 26. априла или 3. маја; Путину сам два пута рекао да смо на европском путу; Просечна плата 515 евра; Промене у…
Вечерње новости 23.12.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће Србија, ко год да победи на изборима у Хрватској, честитати победнику и гледати да ради на што бољим односима две земље, а ако тога не буде, чуваћемо мир и стабилност… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кијев од Летоније добио оклопне транспортере "патрија"; СВР тврди да Запад планира диверзију у Запорошкој нуклеарки
РТВ пре 4 минутајош 1 повезана
Кишовито и хладније, суво само у овим пределима: Температура од 10 до 14
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане
Ал каида се враћа у Америку на велика врата: Бивши терориста ускоро у Белој кући
Ало пре 6 сатијош 3 повезане