Povezane vesti
Vučić: Prosečna plata u januaru 515 evra, delićemo prvo mesto s Crnom Gorom
Kurir 24.12.2019
BEOGRAD - Očekujem da decembar završimo sa privrednim rastom od četiri odsto, a da prosečna plata u januaru bude oko 510 do 515 evra, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Prema njegovim rečima, po prosečnoj plati tako ćemo u regionu… »
Izbori 26. aprila ili 3. maja, pojedinci razmišljaju o plenu
Dnevnik 24.12.2019
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će izbori biti održani 26. aprila ili 3. maja, a na pitanje da li će SNS na te izbore izaći s dosadašnjim koalicionim partnerima, odgovorio je konstatacijom da i u SNS i u koaliciji pojedinci o… »
Vučić: Izbori 26. aprila ili 3. maja
Blic 23.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras u emisiji "Stav" na TV O2 da će parlamentarni izbori biti raspisani za kraj aprila ili početak maja. To je jedno od ekskluzivnih prava predsednika Republike, a ja sam mislio da budu raspisani 22… »
Vučić: Izbori 26. aprila ili 3. maja; Putinu sam dva puta rekao da smo na evropskom putu; Prosečna plata 515 evra; Promene u…
Večernje novosti 23.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Srbija, ko god da pobedi na izborima u Hrvatskoj, čestitati pobedniku i gledati da radi na što boljim odnosima dve zemlje, a ako toga ne bude, čuvaćemo mir i stabilnost. Predsednik Srbije… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana