Povezane vesti
Šoštar: Partizan nije njihovo vlasništvo
N1 Info 26.12.2019
Vaterpolo klub Partizan u četvrtak bi na Skupštini trebalo da izabere predsednika i prvog Upravnog odbora, a nedavno smenjeni prvi čovek ‚crno-belih‘ Aleksandar Šoštar smatra da sednica neće biti po propisima. Šoštar ističe da ga niko nije kontaktirao u… »
Šoštar o zasedanju u vk Partizan: Skupština je neregularna, javnost mora da bude obaveštena
Večernje novosti 25.12.2019
Niko iz te grupe me nije zvao, ali planiram da odem. Pitanje je da li će me pustiti da pričam - rekao je Šoštar. TURBULENCIJE u Vaterpolo klubu Partizan ne staju i sve će kulminirati sutrašnjim zasedanjem Skupštine, na kojem će biti idabran predsednik… »
Vesti dana »
(FOTO, VIDEO) Napad SAD i Izraela na Iran: Ajatolah je mrtav, Iranci prete Trampu i Netanjhahuu, eksplozije u Dubaiju, Dohi…
Danas pre 43 minutajoš 42 povezane
Objavljeni detaljni glasovi publike i žirija na festivalu Pesma za Evroviziju: Ko su bili pobednici u dva polufinala
Euronews pre 17 minutajoš 39 povezanih
Zejna u šoku nakon finala PZE 2026, izletela iz RTS nakon što joj je izmakla pobeda: "Bila sam favorit jako dugo..."
Blic pre 7 satijoš 24 povezane
Temperature do 20 stepeni, meterolozi najavljuju brzi preokret, ali ovo je dokaz da je zimi kraj (video)
Pravda pre 3 minutajoš 15 povezanih
Otkazani današnji letovi iz Beograda za Dubai, za Dohu se čeka novo vreme
Radio 021 pre 3 minutajoš 13 povezanih