Povezane vesti
Izbodena nožem u samrtničkom ropcu bežala je kroz prozor od pomahnitalog muškarca: Jon (64) je usmrtio bivšu suprugu Vendutu…
Večernje novosti 28.12.2019
U selu Veliko Središte jeziva porodična tragedija. Iza njih ostala ćerka koja ja u osmom mesecu trudnoće i uskoro bi trebalo da se porodi. U PORODIČNOJ kući u selu Veliko Središte kod Vršca Jon N. (64) je nožem ubio svoju bivšu suprugu Vendutu N. (54)… »
"Što mi ubi: Majku..." Ćerka zatekla krvavo telo majke ispred zapaljene kuće užasa kod Vršca, očuh se obesio o traktor
Blic 27.12.2019
Velika porodična drama odigrala se sinoć u Velikom Središtu, u blizini Vršca, tokom koje je muškarac J. N. (64) nožem ubio svoju bivšu ženu V. N. (54), zatim zapalio kuću, a onda se obesio o traktor! - Oko 21.30 sam video beli dim. Prvo sam pomislio da… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 82 povezane

Gde su Karleuša i Ceca na proslavi Saše Matića? Estrada na Tarinom 18. rođendanu, a najveće zvezde izostale!
Alo pre 54 minutajoš 62 povezane

Ulaz u zgradu u kojoj stanuje Nikola Kalinić išaran uvredljivim porukama
Radio sto plus pre 4 satijoš 17 povezanih

„Pazite da tenkovi ne ruiniraju ovo malo jada od puteva…“: Oglasili se studenti ETF
Nedeljnik pre 5 satijoš 25 povezanih