Povezane vesti
Sinišin susret sa čovekom koji ga je izdao: Mihajlović se sastao sa Zakaronijem - otkrivena rečenica koju je Srbin dva puta…
Večernje novosti 28.12.2019
Posle nekoliko meseci u kojima je Siniša odbijao pozive i poruke od dugogodišnjeg prijatelja, odlučio je ipak da se vidi sa njim. “Hteo sam da budem prvi koji će vam reći šta se događa, ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost… »
Miha mu je sve oprostio: Srbin se sastao sa čovekom koji je odao tajnu Siniša Mihajlović: Imam leukemiju i pobediću je!
Mondo 28.12.2019
Mihajlović oprostio novinaru koji je odao tajnu da boluje od leukemije. Mihajlović oprostio novinaru koji je odao tajnu da boluje od leukemije. "Sazvao ovu konferenciju za novinare i zamolio za privatnost, jer sam lično hteo da kažem ekipi i javnosti… »
Vesti dana »
Poslanici završili sednicu, usvojen budžet i svi zakoni, opozicija nije učestvovala
Euronews pre 49 minutajoš 72 povezane
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 46 povezanih
POSKUPLJUJE POREZ NA IMOVINU U BEOGRADU: Od Nove godine stižu uvećani računi! Više ćemo plaćati i za garaže i poslovni prostor
Kurir pre 43 minutajoš 30 povezanih
Novi napad Rusije dronovima na Kijev, ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice iz Ukrajine
Danas pre 2 satajoš 21 povezana