Povezane vesti

Poslao ubedljivo najsnažniju poruku, dečakov glas odjekivao daleko, žmarci prostrujali kroz narod! (video)

Poslao ubedljivo najsnažniju poruku, dečakov glas odjekivao daleko, žmarci prostrujali kroz narod! (video)

Alo 28.12.2019
Reči malog Miloša o pravoslavlju gađaju pravo u metu! Na društvenim mrežama pojavila se recitacija "Prkosne pesme" Dobrice Erića, koju je na protestu protiv crnogorskog Zakona o slobodi veroispovesti, recitovao maleni Miloš B. Iako se u pesmi… »
Kriv sam što u doba srbobrsta idem u pravoslavnu crkvu: Mali Miloš poslao najjaču poruku sa protesta (video)

Kriv sam što u doba srbobrsta idem u pravoslavnu crkvu: Mali Miloš poslao najjaču poruku sa protesta (video)

Večernje novosti 28.12.2019
Na društvenim mrežama pojavila se recitacija "Prkosne pesme" Dobrice Erića, koju je na protestu protiv crnogorskog Zakona o slobodi veroispovesti, recitovao maleni Miloš B. Na društvenim mrežama pojavila se recitacija "Prkosne pesme" Dobrice Erića… »
Mali Miloš poslao najjaču poruku sa protesta u crnoj gori Kriv sam što u doba srbobrsta idem u pravoslavnu crkvu (VIDEO)

Mali Miloš poslao najjaču poruku sa protesta u crnoj gori Kriv sam što u doba srbobrsta idem u pravoslavnu crkvu (VIDEO)

Kurir 28.12.2019
Na društvenim mrežama pojavila se recitacija "Prkosne pesme" Dobrice Erića, koju je na protestu protiv crnogorskog Zakona o slobodi veroispovesti, recitovao maleni Miloš B. Iako se u pesmi pominje Srbija u prvom licu, dečak je pesmu odrecitovao u… »

Vesti dana »