Повезане вести

Послао убедљиво најснажнију поруку, дечаков глас одјекивао далеко, жмарци прострујали кроз народ! (видео)

Послао убедљиво најснажнију поруку, дечаков глас одјекивао далеко, жмарци прострујали кроз народ! (видео)

Ало 28.12.2019
Речи малог Милоша о православљу гађају право у мету! На друштвеним мрежама појавила се рецитација "Пркосне песме" Добрице Ерића, коју је на протесту против црногорског Закона о слободи вероисповести, рецитовао малени Милош Б… »
Крив сам што у доба србобрста идем у православну цркву: Мали Милош послао најјачу поруку са протеста (видео)

Крив сам што у доба србобрста идем у православну цркву: Мали Милош послао најјачу поруку са протеста (видео)

Вечерње новости 28.12.2019
На друштвеним мрежама појавила се рецитација "Пркосне песме" Добрице Ерића, коју је на протесту против црногорског Закона о слободи вероисповести, рецитовао малени Милош Б. На друштвеним мрежама појавила се рецитација "Пркосне… »
Мали Милош послао најјачу поруку са протеста у црној гори Крив сам што у доба србобрста идем у православну цркву (ВИДЕО)

Мали Милош послао најјачу поруку са протеста у црној гори Крив сам што у доба србобрста идем у православну цркву (ВИДЕО)

Курир 28.12.2019
На друштвеним мрежама појавила се рецитација "Пркосне песме" Добрице Ерића, коју је на протесту против црногорског Закона о слободи вероисповести, рецитовао малени Милош Б. Иако се у песми помиње Србија у првом лицу, дечак је… »

Вести дана »