Povezane vesti

Miljani Kulić preti diskvalifikacija: U Zadruzi otkriven njen mobilni telefon? (video)

Miljani Kulić preti diskvalifikacija: U Zadruzi otkriven njen mobilni telefon? (video)

Alo 29.12.2019
Šok! U toku jučerašnjeg dana, Miljana i Zolu su vodili još jednu od njihovih rasprava, gde se videlo da je Čolić dao nešto Kulićevoj. - Lazare, zašto to radiš? Zašto imaš potrebu da izneseš ovo? Juče sam ti to ostavila krišom u jakni -… »
Janjuš pokušava da opere aferu sa Ivanom? Evo kako se pravdao u programu uživo

Janjuš pokušava da opere aferu sa Ivanom? Evo kako se pravdao u programu uživo

Alo 29.12.2019
Hit! Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš priznali da nikada ništa više od prijateljstva nisu imali, iako svi misle potpuno drugačije! On nije isključio mogućnost da će se neki od njih možda dopasti Ivani, a onda priznao šta bi uradio ako bi… »
Zadrugar pred kamerama priznao: "Moj otac je bolestan, ima tumor"

Zadrugar pred kamerama priznao: "Moj otac je bolestan, ima tumor"

Alo 29.12.2019
Emotivno! Milan Petković nije ostao imun kada mu je u toku dana puštena novogodišnja čestitka u "Zadruzi". Zadrugar je tada objasnio zašto su ga ponele emocije, kada se smirio. Sloba Radanović nakon smrti oca Duška doneo odluku vrednu divljenja… »
Dalili i Dejanu puca brak: "Loši su u krevetu, Dragojevića će zavesti ova devojka"

Dalili i Dejanu puca brak: "Loši su u krevetu, Dragojevića će zavesti ova devojka"

Alo 29.12.2019
Ne piše im se dobro! Vesna Rivas je otvorila karte i iznela sve detalje o odnosu Dalile i Dejana. - Ona kipi od ljubomore, ona krije koliko je ljubomorna. Druga ženska osoba će na njega da se nahvata, neka će da igra oko njega. Ova će biti starija od… »

Vesti dana »