Povezane vesti
Aleksandra Radović spremila novogodišnje iznenađenje za publiku i poručila „praznici me inspirišu“
Večernje novosti 30.12.2019
"Moj tim i ja dugo i predano smo radili na pesmama, kao i na spotovima koje ćemo uskoro predstaviti", rekla je pevačica. REGIONALNA muzička zvezda Aleksandra Radović danas je objavila novu pesmu „Gde ćeš ovu noć“, sa željom da publici priredi pravo… »
Novogodišnje iznenađenje Aleksandre Radović
Dnevnik 30.12.2019
Aleksandra Radović danas je objavila novu pesmu „Gde ćeš ovu noć“, sa željom da publici priredi pravo novogodišnje iznenađenje. - Odlučila sam da publici poklonim novu pesmu u susret Novoj godini. "Gde ćeš ovu noć" je jedna od pesama koja će se naći na… »
Vesti dana »
Ovo je žena koja je osumnjičena da je pomogla u ubistvu Nešovića: Nabavila pištolj kojim je ubica pucao u Kekinog saradnika, evo koja je bila njena uloga u zločinu (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 86 povezanih
Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
Bugari zbog Dare okupirali aerodrom: Pobednici Evrovizije priredili spektakl u Sofiji!
Kurir pre 55 minutajoš 29 povezanih
Srbija je na Svetskom prvenstvu: Orlovi izborili povoljan rezultat za odlazak na najveću rukometnu smotru!
Hot sport pre 19 minutajoš 31 povezana