Povezane vesti
Šuker: Srbi su moji dragi prijatelji, ali ne bih voleo da se sastanemo u grupi na EP
Večernje novosti 31.12.2019
Ako, ipak, budemo igrali protiv Srbije, biće do 11 na 11, junak na junaka - kaže predsednik FS Hrvatske. Fudbalsku reprezentaciju Srbije dva koraka deli od plasmana na EP, ali to ne sprečava da se uveliko priča o eventualnom okršaju "orlova" i… »
Šuker ostavio Hrvate u šoku! "Srbi su moji prijatelji, ali Ne bih voleo da igramo sa njima!", a onda je navijačima…
Sportal blic 31.12.2019
Davor Šuker, predsednik fudbalskog saveza Hrvatske, otkrio je zašto ne bi voleo da igra na Evropskom prvenstvu snage odmere "vatreni" i Srbija, što je izazvalo veliku pažnju u regionu. Da bi do tog susreta i došlo neophodno je da savlada Norvešku, a… »
Vesti dana »

Baba marta će pokazati svoje pravo lice: Marko Čubrilo otkrio kada stižu jaki pljuskovi i zahlađenje
Mondo pre 18 minutajoš 14 povezanih

"Ukrajina možda neće preživeti" Tramp poslao surovu poruku uoči dolaska Zelenskog u Saudijsku Arabiju gde će se delegacija Kijeva sastati s Amerikancima (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 11 povezanih

Jokić: Šta sam mogao da promenim? Da pogađam, lakat je dobro
Sport klub pre 48 minutajoš 13 povezanih

Krivične prijave protiv Đukić Dejanović i 12 savetnika zbog smanjenja plata prosvetarima
Glas Zaječara pre 30 minutajoš 8 povezanih