Povezane vesti
Nepoznata osoba na Fejsbuku se predstavlja kao sestra otete devojčice i traži pare
Radio 021 01.01.2020
Deset dana trajala je potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović, koja je u nedelju pronađena živa i zdrava, ali u međuvremenu je na društvenim mrežama neko pokušao da se o tu situaciju okoristi. Na društvenim mrežama osoba upisana kao A.J. počela je da… »
"Ja sam Monikina sestra, pošaljite mi novac za hranu i gorivo": Sramotna prevara hara internetom
Večernje novosti 31.12.2019
Kao i uvek, neki su pokušali da se okoriste tuđom nesrećom. CELA Srbija strepela je 10 dana za sudbinu 12-godišnje devojčice Monike Karimanović, koja je u nedelju pronađena nakon što ju je oteo osuđivani pedofil, no ima i onih koji su pokušali da se o tu… »
Vesti dana »
Đukić: Nema čarobnog rešenja za NIS, Vlada pravi dramu dok je na ulicama Beograda i Novog Sada mnogo sveta
N1 Info pre 32 minutajoš 45 povezanih
Deo Srbije paralisan! Ni vozila se ne vide od snega! Polomljene grane, padala stabla: Ovo su prve slike
Telegraf pre 22 minutajoš 43 povezane
(BLOG) Posle prekida štrajka glađu: Dijana Hrka i Milomir Jaćimović i dalje u šatorima
N1 Info pre 7 minutajoš 13 povezanih
Tabaković: Inflacija u padu zbog ograničenja trgovinskih marži, rast BDP duplo manji od očekivanog
N1 Info pre 17 minutajoš 20 povezanih