Povezane vesti
Nepoznata osoba na Fejsbuku se predstavlja kao sestra otete devojčice i traži pare
Radio 021 01.01.2020
Deset dana trajala je potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović, koja je u nedelju pronađena živa i zdrava, ali u međuvremenu je na društvenim mrežama neko pokušao da se o tu situaciju okoristi. Na društvenim mrežama osoba upisana kao A.J… »
"Ja sam Monikina sestra, pošaljite mi novac za hranu i gorivo": Sramotna prevara hara internetom
Večernje novosti 31.12.2019
Kao i uvek, neki su pokušali da se okoriste tuđom nesrećom. CELA Srbija strepela je 10 dana za sudbinu 12-godišnje devojčice Monike Karimanović, koja je u nedelju pronađena nakon što ju je oteo osuđivani pedofil, no ima i onih koji su pokušali… »
Vesti dana »

Aktivistkinja Bralović o odluci EU: Branićemo Jadar, uslediće odgovor
Insajder pre 10 minutajoš 22 povezane

Tuča, vređanje i vrisci u Bloku 4: Sukob građana i privatnog obezbeđenja investitora koji hoće da ih zazida VIDEO
Nova pre 4 satijoš 15 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike! Ovi đaci mogu da se prijave, rok do 10. juna: Oglasilo se ministarstvo
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

Ministarstvo poljoprivrede: Četiri proizvođača obmanjivala potrošače - kafu sa dodatkom surogata prodavali kao čistu
Ekapija pre 1 satjoš 20 povezanih