Повезане вести
Надежда Биљић уздрмала нацију исповешћу о Томи: "Рекла сам да никада нећу бити са њим"
Ало 04.01.2020
Певачица и некадашња учесница ријалитија "Задруга" изненадила је све своје пратиоце најновијом објавом на свом Инстаграму. Надежда Биљић је данас на друштвеној мрежи Инстаграм објавила фотографију са сликања за новогодишње… »
Испливала слика изгладнелог и мршавог пса Ермине Пашовић: Ребра му се оцртавају (фото)
Ало 04.01.2020
Тек сада се види право стање животиње. Задругарка Ермина Пашовић је у току недеље молила продукцију ријалитија Задруге 3 да отворе кавез у ком се налази њен пас Миа која је очигледно неухрањена и без свеже воде била неколико… »
Језиве сцене у Задрузи: Покушала да спаси свог пса, плаче и моли (узнемирујући снимак)
Ало 04.01.2020
Урлала на сав глас! Ермина Пашовић направила је праву пометњу када јој нису дали да види пса са којим је дошла у ријалити. Она је схватила да нико неће реаговати па је узела ствар у своје руке. Почела је да будаком копа земљу… »
Александра Суботић открила језиво искуство свог првог пољупца: Интернет гори
Ало 04.01.2020
Многи су се сапрепастили! Александра Суботић пожалила се на своје искуство када је била осми разред основне школе и први пут се пољубила. Када су је пратиоци на Инстаграму питали какав јој је био први пољубац, имала је да каже… »
Ивана Крунић и Гаги Ђогани су били у емотивној вези? (видео)
Ало 04.01.2020
Шок за црним столом! На изненађење многих Марко Ђедовић издвојио је Ивану Крунић за најподлију особу у Белој кући уз образложење да је чуо од задругара да је била у вези са Гагијем Ђоганијем, а о томе до сада није рекла ни реч… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана