Povezane vesti
Razgovor oca Malčanskog berberina i Monikinih roditelja: "Nisam imao snage da vas zovem, a hteo sam"
Večernje novosti 06.01.2020
Robert je prihvatio razgovor sa Duškom, ocem uhapšenog Ninoslava i ni u jednom trenutku mu nije uputio nijednu ružnu reč. "Dobar dan, ja sam Duško, roditelj Ninoslava uhvaćenog... Hteo sam više puta da vas kontaktiram, ali nisam imao snage da vas… »
"SAD si me video i više nikad" Otac i brat Malčanskog berberina ga obišli u ćeliji: Nismo hteli da idemo, zamolili su nas iz…
Press 06.01.2020
Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao Malčanski berberin, koji je uhapšen zbog otmice i desetodnevnog zlostavljanja devojčice Monike K. (12) iz Suvog Dola, proveo je prvu noć iza rešetaka, a u jedinici Kazneno - popravnog zavoda Niš za policijsko… »
Vesti dana »

Srušio se avion na dalekom istoku Rusije, među putnicima bilo i dece
BBC News pre 47 minutajoš 52 povezane

Toplotni talas u Srbiji do subote, potom osveženje uz grmljavinske pljuskove
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže sa vazdušnim napadima i civilnim žrtvama
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 22 povezane

Fešta u Novom Pazaru noć pre utakmice! Navijači čuli gde spavaju fudbaleri poljskog tima, pa otišli da ih probude (video)
Kurir pre 47 minutajoš 27 povezanih

Pregovori Ukrajine i Rusije u Istanbulu: Predlog sastanka lidera, prekid vatre i razmena zarobljenika
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih