Povezane vesti
Godinama sam meta Udbe u Crnoj Gori! Davidovića maltretirali na granici: Znam ko stoji iza ovoga, ali nisu me uplašili!
Kurir 08.01.2020
Godinama sam meta Udbe i njenih pratilaca u Crnoj Gori i ovo novo maltretiranje za mene nije ništa novo. Više od dva sata sam bez razloga zadržavan na graničnom prelazu Ilino brdo kada sam nameravao da pređem administrativnu među i kročim nogom u bratsku… »
"Godinama sam meta Udbe, ponašaju se prema meni kao da sam lice sa poternice": Miodrag Daka Davidović za „Novosti“ o…
Večernje novosti 07.01.2020
Dugotrajnim pretresom vozila policija je pokušala da me isprovocira ne bih li dao povoda da reaguju. Naravno da u tome nisu uspeli - kaže Miodrag Davidović. -GODINAMA sam meta Udbe i njenih pratilaca u Crnoj Gori i ovo novo maltretiranje za mene nije… »
Daka Davidović maltretiran na granici: Crnogorska policija ga dva puta pretresala “po naredbi”, ali ni to nije bilo dovoljno…
Večernje novosti 07.01.2020
Izvor iz obezbeđenja Davidovića kaže da su policajci u civilu, bez imalo skrivanja, u konstantnoj pratnji Davidovića. Miodrag Daka Davidović, poznati nikšićki privrednik, od ulaska u Crnu Goru pre par dana, je podvrgnut stalnoj policijskoj torturi… »
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 25 minutajoš 58 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 32 povezane

Dodiku oduzet mandat: "O mojoj sudbini odlučiće narod na referendemu"
NIN pre 25 minutajoš 104 povezane