Povezane vesti
Crnogorski režim žestoko poljuljan! Milo se sam uvalio do guše i izazvao krizu koja može da eskalira do opasnih razmera
Kurir 11.01.2020
Protesti u Crnoj Gori kulminacija su opravdanih frustracija srpskog naroda, čija prava nisu prvi put na udaru tamošnje vlasti, ocenjuju analitičari i napominju da celovito rešenje može da se traži samo između zvanične Podgorice i Srpske pravoslavne… »
Crnogorski režim poljuljan, analitičari tvrde: Milo se sam uvalio i doveo do krize koja može da eskalira do opasnih razmera
Večernje novosti 11.01.2020
Na protestima Mitropolije se, inače, izbegavaju srpska obeležja, kao što je primetno i da mitropolit Amfilohije izbegava da pri pominjanju crkve i naroda u Crnoj Gori koristi prefiks "srpski" Protesti u Crnoj Gori kulminacija su opravdanih frustracija… »
Vesti dana »

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 3 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Pressek pre 1 satjoš 35 povezanih

Zelenski spreman na ostavku ako... Evo šta je obećao Trampu, razume da Ukrajinci možda žele "lidera sa novim mandatom" da potpiše mir sa Rusijom (foto, video)
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih