Povezane vesti
Sadik: Ne bih nigde, srećan sam u Partizanu, ali ne zavisi od mene
Sportski žurnal 14.01.2020
Umar Sadik, statistika kaže – Partizanova gol mašina (14 pogodaka i 11 asistencija), složićete se – sjajno, bez obzira na promašaje! Izveštač iz Turske: Vladislav Vlajić Nigerijac ima svega 22 godine i, po tvrdnji glavnokomandujućeg Sava Miloševića… »
Sadik razmišlja samo o izazovima u crno-belom dresu: Super mi je ovde, ne idem!
Večernje novosti 13.01.2020
Iza mene je najboljih šest meseci u karijeri, osećam se fantastično, jedva sam čekao pripreme – kaže visoki napadač Partizana. OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BELEK FRAZA da se igrač posle nekoliko meseci provedenih u klubu oseća kao kod kuće u slučaju visokog… »
Vesti dana »

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vrela fotke rade Manojlović iz hotelske sobe: Haljina u boji kože nikad kraća, duge noge u prvom planu
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana