Povezane vesti

Užasan dan za Taru Simov: Ostala bez dečka, a napustila ju je još jedna voljena osoba... Suze same idu! (video)

Užasan dan za Taru Simov: Ostala bez dečka, a napustila ju je još jedna voljena osoba... Suze same idu! (video)

Alo 14.01.2020
Obuzele je emocije. Dok su zadrugari pričali situacije zbog koji su se osećali kao najveće budale, Tara Simov se osamila u izolaciji gde je plakala kao kiša. Zadrugaru saopšteno da mu je preminuo član porodice! 16.01.2020. 13:21 Naime, nakon što je… »
Polugo upao u sobu kod roditelja njegove devojke: Nikola Orozović ispričao svoj najveći blam (video)

Polugo upao u sobu kod roditelja njegove devojke: Nikola Orozović ispričao svoj najveći blam (video)

Alo 14.01.2020
Svi su ostali u šoku. Veliki šef je zahtevao od stanara Bele kuće da ispričaju situaciju u kojoj su se osetili kao budale. Kada je došao red na Nikolu Orozovića, on im je ispričao svoju priču kada je posle vrele akcije sa devojkom uleteo u sobu kod… »
Matora van sebe! Načula priče iz spoljnog sveta da ju je Sanja ostavila

Matora van sebe! Načula priče iz spoljnog sveta da ju je Sanja ostavila

Alo 14.01.2020
Lepi Mića je tešio. Jovana Tomić Matora danima unazad izjeda crv sumnje da li je Sanja Stanković raskinula sa njom zbog narukvice koju je poklonila Luni Đogani za proslavu Novu godine. Pući ću sa mozgom. To mi je najvažije, to me održava. Da sam zasr*la… »
Tara u suzama saopštila da je izgubila najvažniju osobu u svom životu! U beloj kući zavladao muk

Tara u suzama saopštila da je izgubila najvažniju osobu u svom životu! U beloj kući zavladao muk

Alo 14.01.2020
Bilo joj je jako teško. Tara Simov je nakon posete Goce Džehverović zatražila reč kako bi uputila poruku podrške porodici preminulog prijatelja, koji je prošle godine u januaru izgubio život. Zadrugarka je sa očima punim suza pričala o ovome, a u Beloj… »
Ivana Šopić pokušala da obmane produkciju, pa je Veliki šef surovo kaznio (video)

Ivana Šopić pokušala da obmane produkciju, pa je Veliki šef surovo kaznio (video)

Alo 14.01.2020
Folira se. Danas je stiglo pismo Velikog šefa, gde zadrugari treba da ispričaju svoje iskustvo kada su ispali budale, međutim, stigla je i vrtoglava kazna za Ivanu Šopić. Zadrugaru saopšteno da mu je preminuo član porodice! 16.01.2020. 13:21 - Dragi… »
Ana Korać pokušala da prevari rođenu majku! Odao je jedan detalj, osetila se kao budala! (video)

Ana Korać pokušala da prevari rođenu majku! Odao je jedan detalj, osetila se kao budala! (video)

Alo 14.01.2020
Služila se neistinima. Kada je došao red na Anu Korać da ispriča situaciju u kojoj se osetila kao najveća budala, ona se prisetila srednje škole i svog prvog dečka. Naime, zadrugarka je priznala da je boravila nekoliko dana kod dečka, a da je to morala… »
Tara se kroz suze žalila Ani Korać "Ja sam se po*išala po svom ponosu!" (video)

Tara se kroz suze žalila Ani Korać "Ja sam se po*išala po svom ponosu!" (video)

Alo 14.01.2020
Kraj veze joj je teško pao. Ljubavni par, Mateja Matijević i Tara Simov, je sinoć stavio tačku na njihovu vezu. Tara je raskid teško podnela te se žalila cimerima da joj je teško. Požalila se Ani Korać da joj Matija nije čestitao srpsku Novu godinu, što… »
Skandalozno! Filip nakon seksa urinirao na jelku, Nataša mu rukom brisala "ponos"

Skandalozno! Filip nakon seksa urinirao na jelku, Nataša mu rukom brisala "ponos"

Telegraf 14.01.2020
Kada pretera sa alkoholom, Filip ne može da kontroliše svoje ponašanje. Filip Đukić i Nataša Radan, sinoć su, nekoliko puta, imali vrelu akciju u pabu, a nakon seksa sa zadrugarkom, Filip je urinirao po novogodišnjoj jelki. Filip je poznat kao pravi… »
Najgadnija scena ikada viđena u rijalitijima: Urinirao u jelku, ona mu očistila polni organ, pa krenuli u akciju (video)

Najgadnija scena ikada viđena u rijalitijima: Urinirao u jelku, ona mu očistila polni organ, pa krenuli u akciju (video)

Alo 14.01.2020
Gledaoci zgroženi! Filip Đukić je više puta dosad pokazao da nema manire i da ne zna kulturno da se ponaša, naročito kada popije. U takvom stanju, njemu nije problem da od svega pravi šouu. Čak i od toga što će urinirati na plastičnu jelku u pabu, što je… »

Vesti dana »