Повезане вести
Додик исколачио очи кад га је угледао на пријему! Стигао само да прозбори: Шта ћеш ти овде?
Ало 16.01.2020
Пало хладнокрвно руковање. Има мртвих! Огласили се и из болнице: Петоро смо примили, међу њима је и трудница! (ФОТО) 18.01.2020. 17:06 У Сарајеву је одржан свечани Божићни пријем који је организовао митрополит дабробосански… »
Инцко одговорио Додику: Ја сам Тито
Н1 Инфо 16.01.2020
Високи представник међународне заједнице у Босни и Херцеговини Валентин Инцко поручио је члану Председништва БиХ Милораду Додику како је он за Додика Тито, а необичан кратки дијалог вођен је по први пут након вишемесечног… »
Додик Инцку: Шта ћеш ти овде? Инцко: Ја сам Тито!
Вечерње новости 16.01.2020
Прозивке па најхладније руковање на божићном пријему у згради Митрополије дабробосанске у Сарајеву. У згради Митрополије дабробосанске у Сарајеву је одржан божићни пријем, чији је домаћин био митрополит дабробосански Хрозостом… »
Вести дана »
Нетањаху сазвао консултације поводом кршења прекида ватре од стране Хезболаха
РТВ пре 34 минутајош 29 повезаних
Прогноза за уторак, 28. април: Сутра на северу облачно, у осталим крајевима претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 34 минутајош 25 повезаних
Стојменовић (ЗЛФ): Одборници власти воде политику тихе приватизације за свој корумпирани картел
Сербиан Невс Медиа пре 14 минутајош 17 повезаних
(ВИДЕО) Вембањама „лепио“, па поручио: Нема љубоморе код нас
Спорт клуб пре 34 минутајош 40 повезаних
Министарство подржава издвајање додатних 300 милона евра за стамбене кредите за младе
Сербиан Невс Медиа пре 59 минутајош 18 повезаних