Повезане вести

Вучић: Избори 19. или 26. априла

Вучић: Избори 19. или 26. априла

РТС 17.01.2020
Парламентарни избори у Србији биће одржани 19. или 26. априла, рекао је председник Александар Вучић. Вучић је, гостујући на ТВ Прва, упитан када излазимо на биралишта, одговорио: "Или 19. или 26. априла. Вероватније 26. априла"… »
Вучић најавио "огромне промене" у Влади Србије

Вучић најавио "огромне промене" у Влади Србије

Н1 Инфо 17.01.2020
Председник Србије и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да ће избори бити одржани 19. или 26. априла. Он је додао да ће 60 одсто листа на локалу водити други људи у односу на протекле четири године и… »
Вучић најавио „огромне промене“ у Влади Србије, избори 19. или 26. априла

Вучић најавио „огромне промене“ у Влади Србије, избори 19. или 26. априла

Данас 17.01.2020
Председник Србије и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас да ће избори бити одржани 19. или 26. априла. Рекао је да ће 60 одсто листа на локалу водити други људи у односу на протекле четири године… »
Вучић о загађењу: Ситуација била гора кад сам ја био дете

Вучић о загађењу: Ситуација била гора кад сам ја био дете

Бета 17.01.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће на изборима на пролеће више од 60 одсто листа на локалу водити други људи у односу на пре четири године, додајући да се ради о "великој промени руководећих кадрова у Србији"… »
Вучић: Не свађам се са Фајон, већ штитим интересе Србије! Она не примећује колико су угрожена права Срба у Словенији!

Вучић: Не свађам се са Фајон, већ штитим интересе Србије! Она не примећује колико су угрожена права Срба у Словенији!

Курир 17.01.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да нема никакав проблем са европарламентарцем Тањом Фајон, изузев што она не примећује колико су угрожена права Срба у Словенији. Вучић је, у јутарњем програму ТВ… »

Вести дана »