Повезане вести

Задругари гледали шта су Орозовић и Миљана радили у изолацији, он све морао да призна! (видео)

Задругари гледали шта су Орозовић и Миљана радили у изолацији, он све морао да призна! (видео)

Ало 17.01.2020
Кулићева мудро ћутала. Задругари су имали прилику да се коначно увере у то шта Миљана Кулић и Никола Орозовић раде у изолацији и како проводе време сами далеко од свих такмичара. Обоје су негирали да међу њима постоје емоције… »
Миљана и Ива заратиле: "Ја сам ту да подсећам гледаоце ко си ти!" (видео)

Миљана и Ива заратиле: "Ја сам ту да подсећам гледаоце ко си ти!" (видео)

Ало 17.01.2020
Оштро! Одмах након што је водитељ Милан Милошевић најавио рекламе, Миљана Кулић и Ива Гргурић ушле су у жестоку расправу због које се тресла "Задруга". Наиме, Кулићева је наставила да је провоцира на рачун њене прошлости, па… »
Луна Ђогани у сузама изнела све детаље о раскиду са Марком Миљковићем: "Блокирао ме свуда!" (видео)

Луна Ђогани у сузама изнела све детаље о раскиду са Марком Миљковићем: "Блокирао ме свуда!" (видео)

Ало 17.01.2020
Емотивна исповест певачице за портал Ало.рс! Екипа портала Ало.рс угостила је певачицу и победницу "Задруге 2" Луну Ђогани, а том приликом са младом зведом причали смо о бројним темама. Поред успешне каријере коју гради и песама… »
Фетић реаговао због гласина о вези са Катарином Живковић па све признао: Драгана Митар скочила па "оплела" по Зилхи! (видео)…

Фетић реаговао због гласина о вези са Катарином Живковић па све признао: Драгана Митар скочила па "оплела" по Зилхи! (видео)…

Ало 17.01.2020
Миљана му очитала лекцију за цео живот! И овог поподнева је Велики шеф за све задругаре организовао још једну емисију ,,Гледање снимака", а водитељ Милан Милошевић стигао је у Белу кућу усхићен због тога што ће засигурно бити… »
Луна открила да ли је у вези са Марком! Једном речју прекинула нагађања

Луна открила да ли је у вези са Марком! Једном речју прекинула нагађања

Ало 17.01.2020
Фанови их моле да се помире. У медијима се током вечери појавила информација да су се Луна Ђогани и Марко Миљковић помирили, те да се тајно виђају у стану Гагија Ђоганија на Видиковцу. Снимак тока операције Сање Станковић -… »
Јелена Крунић изнела прљав веш задругарки: "Међусобно мењају коришћене тампоне и улошке"

Јелена Крунић изнела прљав веш задругарки: "Међусобно мењају коришћене тампоне и улошке"

Ало 17.01.2020
Хаос. Када се ради о чистоћи у ријалитију "Задруга", ситуација никако није на завидном нивоу, чак напротив. Колико год се појединци трудили, исто толико остали прљају, без намере да некада почисте за собом, а наравно не мислећи… »
Давид Драгојевић кренуо пут Шимановаца! Ана не слути шта је очекује кроз пар сати (видео)

Давид Драгојевић кренуо пут Шимановаца! Ана не слути шта је очекује кроз пар сати (видео)

Ало 17.01.2020
Спремио јој велико изненађење. Давид Драгојевић одлучио је да изненади своју изабраницу и вереницу Ану Кораћ, па је кренуо пут Шимановаца како би приредио изненађење за задругарку. Снимак тока операције Сање Станковић -… »
Први интервију Далиле Драгојевић након напуштања Задруге: "Покрадена сам, али ово нисам могла да поднесем"

Први интервију Далиле Драгојевић након напуштања Задруге: "Покрадена сам, али ово нисам могла да поднесем"

Ало 17.01.2020
Вређали су је. Бивша ријалити учесница која је са супругом Дејаном напустила шоу-прича шта је све преживела у Шимановцима и да ли су тачни наводи да је заљубљена у Стефана Карића. Снимак тока операције Сање Станковић -… »
Никола Орозовић због Миљане побегао из Задруге?! Хаос у изолацији (видео)

Никола Орозовић због Миљане побегао из Задруге?! Хаос у изолацији (видео)

Ало 17.01.2020
Хоће да је се отараси. Маја Маринковић и Миљана Кулић су се договориле да се нашале са Николом Орозовићем, али нису ни слутиле колике размере ће то попримити. Миљана је инсистирала да њих двоје попричају о њеним емоцијама… »
Катарина Живковић проговорила о вези са Едисом Фетићем: Упознали смо се на мом наступу у Новом Пазару

Катарина Живковић проговорила о вези са Едисом Фетићем: Упознали смо се на мом наступу у Новом Пазару

Ало 17.01.2020
Истина или не? Зорица Марковић открила је да је Едис Фетић имао аферу са Катарином Живковић, а сада се огласила и певачица. Она каже да приче нису истините, а онда је објаснила како зна Фетић, ког прати и на друштвеним мрежама… »

Вести дана »