Povezane vesti
Koliko partnera je "optimalno", a koliko je idealno da traje odnos?
Mondo 18.01.2020
Kako Srbi gledaju na kvantitet i kvalitet intimnih odnosa i da li je savremena ravnopravnost poremetila odnose među polovima? Kako Srbi gledaju na kvantitet i kvalitet intimnih odnosa i da li je savremena ravnopravnost poremetila odnose među polovima? Na… »
Stručnjak otkriva tajne o seksu koje će vas iznenaditi: Problem je ako traje duže od pola sata, a jedna stvar ga može učiniti…
Večernje novosti 17.01.2020
U intervjuu za "Novosti" profesor dr Aleksandar Milošević, urolog i seksolog daje savete koji vam mogu pomoći u krevetu. IDEALNA mera je - 10 seksualnih partnera. To je pokazala nova britanska studija na osnovu odgovora hiljadu ispitanika kojima je… »
Vesti dana »
Vučić: Bićemo jedna od vodećih zemalja u Evropi po privrednom rastu u narednih pet godina
RTS pre 29 minutajoš 31 povezana
Srbin na čelu BMW-a - Milan Nedeljković preuzima kompaniju u maju 2026.
Bloomberg Adria pre 49 minutajoš 22 povezane
Na jednom mestu svi proizvodi i akcije Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 16 povezanih