Povezane vesti

Policija u napuštenom automobilu u selu kod Preševa pronašla oko kilogram kokaina

Politika 18.01.2020
Policija je u napuštenom automobilu u ataru sela Čukarka kod Preševa, pronašla oko kilogram kokaina, saopštio je danas MUP. Drogu su sinoć pronašli pripadnici Uprave granične policije u automobilu „pasat” bez registarskih oznaka, sakrivenu u… »

Pronađeno oko kilogram kokaina u napuštenom automobilu kod Preševa

B92 18.01.2020
Policija je u napuštenom automobilu u ataru sela Čukarka kod Preševa, pronašla oko kilogram kokaina, saopštio je danas MUP. Drogu su sinoć pronašli pripadnici Uprave granične policije u automobilu "pasat" bez registarskih oznaka, sakrivenu u… »

Pronađen kilogram kokaina u napuštenom automobilu

Radio 021 18.01.2020
Policajci su sinoć pronašli oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa. Droga je otkrivena u napuštenom automobilu, marke "pasat", bez registarskih oznaka. Bila je skrivena iza suvozačevog sedišta. Policija nastavlja intenzivan rad… »

Kilogram kokaina u napuštenom automobilu

Danas 18.01.2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), Uprave granične policije, pronašli su u petak uveče oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa. Droga je otkrivena u napuštenom automobilu, marke „pasat“, bez registarskih… »

Kilogram kokaina u "pasatu" bez tablica kod Preševa

RTV 18.01.2020
PREŠEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, pronašli su sinoć oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa. Kako je saopštio MUP, droga je otkrivena u napuštenom automobilu, marke "pasat", bez… »

Kilogram kokaina pronađen napuštenom autu

Blic 18.01.2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), Uprave granične policije, pronašli su u petak uveče oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa. Droga je otkrivena u napuštenom automobilu, marke "pasat", bez registarskih oznaka… »

MUP: U napuštenom automobilu kod Preševa nađen kilogram kokaina

Vesti online 18.01.2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, pronašli su sinoć oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa. Kako je saopštio MUP, droga je otkrivena u napuštenom automobilu, marke „pasat“, bez… »

MUP: U napuštenom automobilu kod Preševa nađena kila kokaina

Dnevnik 18.01.2020
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, pronašli su sinoć oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa. Kako je saopštio MUP, droga je otkrivena u napuštenom automobilu, marke "pasat", bez… »

Potraga za narkodilerima: U napuštenom automobilu kod Preševa nađen kilogram kokaina

Večernje novosti 18.01.2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, pronašli su sinoć oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, pronašli su sinoć oko… »

Kilo kokaina ostavili u napuštenom automobilu kod Preševa: Auto bez tablica, droga bila skrivena iza sedišta foto

Kurir 18.01.2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, pronašli su sinoć oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa. Kako je saopštio MUP, droga je otkrivena u napuštenom automobilu, marke "pasat", bez registarskih… »

Preševo, kokain u napuštenom "pasatu"

RTS 18.01.2020
Policija je sinoć pronašla oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa. Droga je otkrivena u napuštenom automobilu, marke "pasat", bez registarskih oznaka, skrivena iza suvozačevog sedišta i upakovana u paket, saopštio je MUP… »

Vesti dana »