Povezane vesti
Cakana i njen suprug Nebojša plakali u programu uživo: "Zagrlio sam čoveka i držao ga u zagrljaju dok nisu došli policija i…
Večernje novosti 19.01.2020
Ovog nedeljnog jutra pojavila se informacija da je preminuo stariji gospodin koji je naleteo na automobil kojim je upravljao suprug pevačice Dragice Radosavljević Cakane. Ovog nedeljnog jutra pojavila se informacija da je preminuo stariji gospodin koji… »
"Čuo sam tup udarac, pao mi je na haubu i skliznuo": Muž pevačice Cakane posle udesa u kojem je poginuo pešak
Večernje novosti 19.01.2020
On je naleteo 24. decembra u beogradskom naselju Sremčica automobilom na pešaka, koji je nakon tri nedelje preminuo. Suprug pevačice Dragice Radosavljević Cakane, Nebojša Negić, naleteo je 24. decembra u beogradskom naselju Sremčica automobilom na… »
Vesti dana »
Toplo prolećno vreme danas, zima za vikend: RHMZ najavio mraz i sneg za Uskrs
OK radio pre 36 minutajoš 29 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
UŽIVO Iran spremio odgovor SAD za plan o prekidu vatre; Ubijen šef obaveštajne službe Iranske garde
Sputnik pre 31 minutajoš 32 povezane
"Počelo je tačno u sedam ujutru..." Evo šta je Vladeta Jerotić zapisao u dnevniku na dan kad su nacisti bombardovali Beograd, imao je 17 godina
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Rekordan broj zahteva za građevinske dozvole u Srbiji u 2025, usporeno izdavanje
Serbian News Media pre 57 minutajoš 16 povezanih