Povezane vesti
„Za deset dana su mi ušli pod kožu” Stanković nije krio emocije posle pobede na pripremama, ali jednu reč nije smeo da pomene…
Sportal blic 20.01.2020
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u prijateljskoj utakmici Aris iz Limasola sa 2:0, a trener Dejan Stanković je debitovao na klupi šampiona države trijumfom. Šef stručnog štaba je posle meča naporavio rezime desetodnevnih kiparskih priprema. - Odradili… »
Stanković prezadovoljan ostvarenim na Kipru: Za 10 dana ušli su mi neverovatno pod kožu
Večernje novosti 20.01.2020
Odradili smo stvarno neverovatan posao ovde na Kipru, jedne odlične pripreme i drago mi je što smo svi bili na broju – kaže trener Crvene zvezde. Fudbaleri Crvene zvezde trijumfom protiv kiparskog drugoligaša Arisa (2:0) okončali su prvu fazu zimskih… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Građani kreću u Beogradski marš dug 39 kilometara: Zborovi obeležavaju godišnjicu
Nova pre 2 minutajoš 6 povezanih
Bombardovano strateški važno iransko ostrvo u Persijskom zalivu, pogođen i Bagdad
Beta pre 32 minutajoš 31 povezana
Sorensen: Primena Zakona o strancima počinje sutra, ali uz dodatne mere
Beta pre 32 minutajoš 18 povezanih
Vreme danas: Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 21 stepen
Nedeljnik pre 37 minutajoš 23 povezane
Crvena zvezda je najveći turski košmar: Crveno-beli ove sezone razbijali turske timove gde god su ih videli!
Hot sport pre 1 satjoš 25 povezanih