Povezane vesti
„Za deset dana su mi ušli pod kožu” Stanković nije krio emocije posle pobede na pripremama, ali jednu reč nije smeo da pomene…
Sportal blic 20.01.2020
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u prijateljskoj utakmici Aris iz Limasola sa 2:0, a trener Dejan Stanković je debitovao na klupi šampiona države trijumfom. Šef stručnog štaba je posle meča naporavio rezime desetodnevnih kiparskih priprema. - Odradili… »
Stanković prezadovoljan ostvarenim na Kipru: Za 10 dana ušli su mi neverovatno pod kožu
Večernje novosti 20.01.2020
Odradili smo stvarno neverovatan posao ovde na Kipru, jedne odlične pripreme i drago mi je što smo svi bili na broju – kaže trener Crvene zvezde. Fudbaleri Crvene zvezde trijumfom protiv kiparskog drugoligaša Arisa (2:0) okončali su prvu fazu zimskih… »
Vesti dana »
RHMZ: Jutro oblačno sa kratkotrajnom kišom, vedro i toplije tokom dana
Insajder pre 2 satajoš 16 povezanih
Rakić (EMS): Prenosni sistem spreman za zimu, pad temperature smanjio potrošnju struje
Serbian News Media pre 4 minutajoš 7 povezanih
Sindikat: Proveriti tokove novca u vezi sa jaslicama u kojima se obrušio plafon, korupcija ubija
Serbian News Media pre 9 minutajoš 3 povezane
Odlazak Milana Panića: Čovek koji je govorio o miru kada su na Balkanu mnogi zagovarali rat
BBC News pre 5 minutajoš 28 povezanih
Si Đinping i Peng Lijuen razgovarali uz čaj sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i njegovom suprugom
Pravo u centar pre 19 minutajoš 5 povezanih