Повезане вести
Боки 13 је женске крпице заменио криминалом, а да ли је ово његов наследник? (фото)
Ало 23.01.2020
Шта ви мислите о њој? Учесник ријалитија "Задруга 3", Бранислав Радонић Брендон поново је ушао у пројекат ТВ Пинк-а, али овога пута одевен у женске крпице. Конторверзни момак из Ченте схватио је да му је његово представљање… »
Владимир Томовић брутално о бившој: Мина ће завршити на сметлишту
Ало 23.01.2020
Окрутно! Владимир Томовић као бивши учесник "Задруге 3" и учесник "Задруге 2" без длаке на језику проговорио о односима које је имао током његовог учешћа у ријалити програму. У "Задрузи 2" Владимир је био у емотивном односу са… »
Кристијан Голубовић из затвора улази право у "Задругу 3"? Огласио се и бивши учесник "Парова" - дао новац и потврдио! (фото)
Ало 23.01.2020
Хит у најави! Иван Митровић Биза, познат и као "Дон из Крушевца", однедавно тврид да ће добити прилику да укрсти песнице са Кристијаном Голубовићем. Биза већ годинама уназад покушава да организује меч против Голубовића, а овога… »
Миљана Кулић: "Када немам цигарете, само што ку*ац не попушим, а некад га и попушим!"
Ало 23.01.2020
"Шта ћу кад сам навикла тако..." Како је познато, задругари често имају проблем због недостатка цигарета, па је Софија упитала Кулићеву шта ради у тренутку кад јој зафале цигарете. - Пушим све, све мешам. Шта стигнем, дохватим… »
"Она је промашај друштва, завршиће на сметлишту!" Томовић жестоко о Мини након што га је издала
Телеграф 23.01.2020
- Ја сам желео само да она буде бољи човек, али изгледа је то немогуће - каже Томовић. Дисквалификовани учесник "Задруге 3", Владимир Томовић без длаке на језику проговорио о Мини Врбашки са којом је током боравка у Белој кући… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из УАЕ главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Морава инфо пре 35 минутајош 23 повезане
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 4 сатијош 10 повезаних
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 55 минутајош 26 повезаних