Povezane vesti
Sud, tužilaštvo i kontrola pravosuđa: Zašto je važna podela vlasti u 100 i 500 reči
BBC News 24.01.2020
Podela na zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast danas se gotovo podrazumeva - šta bi se desilo kada bi sve kontrolisao jedan čovek? U poslednjih nekoliko godina čuli smo brojne ideje o izmenama Ustava zbog reforme pravosuđa, ali predlog državnog sekretara… »
Sud, tužilaštvo i kontrola pravosuđa: Zašto je važna podela vlasti u 100 i 500 reči
Južne vesti 24.01.2020
Fonet Premijerka i ministri redovno odgovaraju na pitanja poslanika - smatra se da tako, između ostalog, parlament kontroliše rad Vlade U poslednjih nekoliko godina čuli smo brojne ideje o izmenama Ustava zbog reforme pravosuđa, ali predlog državnog… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 1 satjoš 9 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 3 satajoš 1 povezana