Повезане вести
У Вишеграду уручене књижевне награде Драгославу Михаиловићу и Јахини Гузељ
РТС 27.01.2020
Традиционално, на Савиндан, у Вишеграду је додељена "Велика награда Иво Андрић", коју је Андрићев институт, на чијем челу је редитељ Емир Кустурица, установио 2015. године. Лауреати за прошлу годину су академик Драгослав… »
Историја прети да се понови: У Андрићграду свечано уручена "Велика награда Иво Андрић" Драгославу Михаиловићу и Гузељ Јахиној…
Вечерње новости 27.01.2020
Обоје награђених су отворили дуго табуиране теме логора и идеолошких злочина, рекао је Делић. КАД сам видео то чудо које се са људима дешава на Голом отоку, помислио сам да неко мора да пише о томе. Чекао сам тридесет година да… »
Михаиловићу "Велика Андрићева награда": Уручење признања на свечаности у институту у Вишеграду на Савиндан
Вечерње новости 27.01.2020
Руска списатељица Јахина Гузељ награђена за "Децу Волге", најбољу књигу објављену 2019. КАДА је по објављивању романа "Када су цветале тикве" постао идеолошка мета, упркос признању "Бора Станковић" које је за антологијски… »
Вести дана »

Посланици Европског парламента усвојили резолуцију о Србији: 457 гласало за, 103 против
Блиц пре 29 минутајош 21 повезана

Седми дан како студенти из Новог Пазара пешаче, долазак у Пожегу предвиђен у 20 часова
Данас пре 1 сатјош 26 повезаних

"Има много трачева и спекулација": Песков се огласио о састанку Путина и Трампа: Председници воле да раде ефикасно!
Блиц пре 59 минутајош 79 повезаних