Povezane vesti

Gagi Đogani ne prestaje - njegove reči o tragičnom usudu bivše supruge Anabele bole! (VIDEO)

Gagi Đogani ne prestaje - njegove reči o tragičnom usudu bivše supruge Anabele bole! (VIDEO)

Alo 28.01.2020
Nije joj bilo lako! Nakon što je ispričao detalje o razvodu sa Anabelom Atijas, Gagi Đogani je sa Zoricom Marković popričao o teškom životu koji je proživela njegova bivša supruga. Naime, Luna Đogani, njihova ćerka nekoliko puta pričala je o detaljima iz… »
Gagi Đogani otvorio dušu: "Išli smo kod bračnog savetnika", znao je da je kraj kada se desilo ovo...

Gagi Đogani otvorio dušu: "Išli smo kod bračnog savetnika", znao je da je kraj kada se desilo ovo...

Alo 28.01.2020
Sve je pokušao da ne dođe do razvoda... Gagi Đogani se otvorio Zorici Marković i ispričao joj koliko se trudio da mu brak sa Anabelom Atijas opstane. "Kad je bilo ono pred razvod, mi smo gledali do zadnjeg atoma da ostanemo zajedno. Išli smo kod bračnog… »
Luna Đogani došla na MAC sa njim i priznala: "Kriva sam za raskid!" (VIDEO)

Luna Đogani došla na MAC sa njim i priznala: "Kriva sam za raskid!" (VIDEO)

Alo 28.01.2020
Bila je to za nju posebna noć, ali... Pevačica i pobednica druge sezone "Zadruge" Luna Đogani pojavila se na MAC-u i svojim stajlingom ostavila mnoge bez reči prisutne goste muzičkog događaja. Luna se odlučila za ljubičastu odevnu kombinaciju, koja je… »

Vesti dana »