Повезане вести

Гаги Ђогани не престаје - његове речи о трагичном усуду бивше супруге Анабеле боле! (ВИДЕО)

Гаги Ђогани не престаје - његове речи о трагичном усуду бивше супруге Анабеле боле! (ВИДЕО)

Ало 28.01.2020
Није јој било лако! Након што је испричао детаље о разводу са Анабелом Атијас, Гаги Ђогани је са Зорицом Марковић попричао о тешком животу који је проживела његова бивша супруга. Наиме, Луна Ђогани, њихова ћерка неколико пута… »
Гаги Ђогани отворио душу: "Ишли смо код брачног саветника", знао је да је крај када се десило ово...

Гаги Ђогани отворио душу: "Ишли смо код брачног саветника", знао је да је крај када се десило ово...

Ало 28.01.2020
Све је покушао да не дође до развода... Гаги Ђогани се отворио Зорици Марковић и испричао јој колико се трудио да му брак са Анабелом Атијас опстане. "Кад је било оно пред развод, ми смо гледали до задњег атома да останемо… »
Луна Ђогани дошла на МАЦ са њим и признала: "Крива сам за раскид!" (ВИДЕО)

Луна Ђогани дошла на МАЦ са њим и признала: "Крива сам за раскид!" (ВИДЕО)

Ало 28.01.2020
Била је то за њу посебна ноћ, али... Певачица и победница друге сезоне "Задруге" Луна Ђогани појавила се на МАЦ-у и својим стајлингом оставила многе без речи присутне госте музичког догађаја. Луна се одлучила за љубичасту… »

Вести дана »