Povezane vesti
"Radite šta hoćete, ali ja idem u litiju": Milogorci pretili policajcu Iliji suspenzijom zato što brani svetinje, a on je…
Pravda 31.01.2020
Policajac Ilija Zeković predvodio je u četvrtak uveče litiju u Baru. Njemu je prećeno da će ostati bez posla ukoliko nastavi da ide na litije, ali to ga nije uplašilo. - Večeras u Baru. Glavni Krst je nosio aktivni policajac barske policije Ilija… »
"Radite šta hoćete, ja idem u litiju": Policajcu Iliji pretili suspenzijom zato što sa porodicom ide da brani svetinje, ali…
Večernje novosti 31.01.2020
Posle barskih vatrogasaca i jedan policajac je podržao narod. Policajac Ilija Zeković predvodio je u četvrtak uveče litiju u Baru. Njemu je prećeno da će ostati bez posla ukoliko nastavi da ide na litije, ali to ga nije uplašilo. - Večeras u Baru… »
Policajac predvodio litiju u Baru: Ovo je heroj koji je stao uz narod (foto)
Večernje novosti 30.01.2020
Posle barskih vatrogasaca i jedan policajac je podržao narod. BAR - Policajac Ilija Zeković predvodio je u četvrtak veče litiju u Baru. Zeković je, kako nezvanično saznajemo pripadnik Granične policije. Iz Granične policije, Regionalni centar Jug… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 3 satajoš 35 povezanih
Prosvetari odgovaraju Vučeviću koji je zapretio i njima i đacima: “Nudimo mu naš posao, plata je i više nego stimulativna”
Pravda pre 1 satjoš 28 povezanih
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih