Повезане вести
Вест да ће Душица Јаковљевић поднети тужбу против задругара одјекнула као бомба, а ово је права истина! (фото)
Ало 01.02.2020
Више нема дилеме! У медијима се појавила вест да је Душица Јаковљевић одлучила да тужи поједине такмичаре ријалитија "Задруга" због увреда и претњи, међутим испоставило се да то није истина. Водитељка популарног ТВ формата се… »
Питали Еда зашто финансијски није помогао Драгани када је остала без новца: Одговор је шокирао све! (видео)
Ало 01.02.2020
Задругари га испитивали. Едо Фетић био је синоћ на мети свим такмичарима у "Задрузи", а посебна расправа повела се и о његовим финансијама. Током "Игре истине", Милица Кемез поставила му је шкакљиво питање. Луна Ђогани се… »
Владимир Томовић признао: Ући ћу у ријалити, али сада хоћу да ме публика избаци, не нико други!
Ало 01.02.2020
Смирен. Владимир Томовић дисквалификован је из Задруге због окршака са Менсуром Ајдарпашићем. Многи су се питали шта заиста стоји иза тог окршаја. Писало се да је у питању жена, окршај у теретани, али ништа од тога није… »
Глумица Аница Добра крије мужа од јавности! Испливала фотка - Исти је Гаги Ђогани! (фото)
Ало 01.02.2020
Шок и неверица! Аница Добра је на јавној сцени Србије присутна три деценије, али о свој породици не прича често. Ипак, познато је да Аница ужива у срећном браку већ више од 20 година и да има ћерку Мину. Омиљена српска глумица у… »
Драгана Митар насрнула на Јелену Пешић: "Скупља зубе по колима док ми овде моралише...Смрдиш иди молим те окупај се!"…
Ало 01.02.2020
Разлог њиховог неслагања заправо Едис Фетић? Како је Јелена Пешић прозвала Драгану Митар да се прави паметна, а да то није, дошло је до жестоке свађе где су сви посумњали да је главни разлог њиховог неслагања заправо Едис… »
Бивши задругар задобио је озбиљне повреде, напрсла му и коштана срж (фото)
Ало 01.02.2020
Тражи помоћ... Лазар Јеремић Јера је имао озбиљне физичке повреде због којих је прво потражио помоћ лекара, а потом и својих пратилаца: - Резултати су ми стигли... Пукли су ми предњи укрштени, на левом колену. На десном… »
Фетић открио шокантне детаље Мајиног виђања са министром: Јањуш занемео! (видео)
Ало 01.02.2020
Ово нико није знао! Задругари Едис Фетић и Марко Јањушевић Јањуш збијали су шале на рачун Маје Маринковић, где су почели да је испитују да ли би са њима излазила у град када напусте Задругу. Луна Ђогани се огласила поводом… »
Јелена Крунић жестоко ударила на Маријану Зоњић: "Ку*ијана мало мање шмркања с' ку*ца одређеним певачима"
Ало 01.02.2020
Крунићева није бирала речи. Искрена исповест Маријане Зоњић након дисквалификације из "Задруге" "продрмала је кавез" и Јелени Крунић. Она је, наиме, говорећи о чему се ради између осталог споменула и Крунићеву, којој се то… »
Вести дана »
Реакције на изјаву министарке Снежане Пауновић о етничком чишћењу
Наслови.аи пре 15 минутајош 91 повезана
Вучиц́ из Париза: Идем на самит у Кијев, али ни то нец́е бити једноставно
Спутник пре 1 сатјош 28 повезаних
Решавање проблема мештана Нештина и Визића: Дачић у преговорима са Хрватском
Наслови.аи пре 1 сатјош 17 повезаних