Povezane vesti
Bijelopoljac o batinama od specijalaca: Izvukli me iz auta bez ikakvog razloga i njih 10 me udaralo po glavi i telu!
Kurir 01.02.2020
Dolazak pripadnika SAJ na sever Crne Gore, radi "relaksiranja situacije" i njihove akcije dodatno pojačavaju napetost u Beranama, Bijelom Polju i Pljevljima. Saša Peović (41) iz Bijelog Polja u petak se požalio novinarima da su ga specijalci oko 19.30… »
Saša ispričao kako ga je tuklo 10 Milovih specijalaca: Okružili su me, izvukli iz auta, pa udarali po glavi i telu
Večernje novosti 31.01.2020
Dolazak specijalnih jedinica policije pojačao napetost na severu Crne Gore. DOLAZAK pripadnika SAJ na sever Crne Gore, radi "relaksiranja situacije", dodatno je pojačala napetost u Beranama, Bijelom Polju i Pljevljima. Građane siromašnog severa gde… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Protest na Slaviji najveći ikad održan u Srbiji, koliko ljudi je bilo na skupu u Nišu?
Danas pre 9 satijoš 23 povezane
Politička scena Srbije: Protesti, zahtevi i mogućnost kompromisa
Kurir pre 52 minutajoš 39 povezanih
EKSKLUZIVNO Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu: Za sve je kriv zakon gravitacije…
Forbes pre 5 sati
"Alarm: - vanredni događaj: Ostanite kod kuće!" MUP šalje građanima hitne SMS poruke, a evo šta piše u posebnom upozorenju
Blic pre 2 satajoš 34 povezane