Повезане вести
Тек што је ушао у Задругу: Марко Миљковић одмах позвао Луну (ВИДЕО)
Ало 03.02.2020
Откривено! Како је Марко пред сам улазак у "Задругу" открио, прва особа којој је јавио да ће се поново опробати у овом ТВ формату је његова бивша изабраница. - Поделио сам са Луном малтене чим сам сазнао. Дала ми је пуну подршку… »
Зорица Марковић о лезбијском искуству са колегиницом: "Сунце ти ј*бем, растуриле смо хаубу!" (видео)
Ало 03.02.2020
Певачица направила пометњу у нашој емисији! Пре уласка у трећу сезону ријалитија "Задруга", Зорица Марковић била је гост емисије портала Ало.рс "Скандалозне куглице". На питање уколико би била геј сексуалне оријентације, са… »
Луна Ђогани се огласила поводом улазка Марка Миљковића у Задругу 3: "Спремам нешто неочекивано"
Ало 03.02.2020
Крчка се свашта нешто ново. Власник модног бренда Марко Миљковић јуче је по трећи пут постао учесник "Задруге", где се са осталим ријалити учесницима бори за победу. Драгана Митар и Едо голи пред камерама, а онда уследио… »
Марко Миљковић ушао у Задругу: Ево са ким се није поздравио! Гагијева реакција ће вас зачудити (ВИДЕО)
Ало 03.02.2020
Ово се дуго чекало! Марко Миљковић је постао нови равноправни учесник ријалитија "Задруга 3", а реакција укућана када су га угледали је била разнолика. Драгана Митар му је окренула леђа и није хтела да се поздрави, док му је… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 14 минутајош 31 повезана
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 4 минутајош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 24 минутајош 46 повезаних
Зеленски мењао план и шаље нови документ САД: Трамп га напао: "Ниси ни прочитао споразум!"
Ало пре 24 минутајош 22 повезане